Anu Palosaari - Tiukka Lady Mansesta

Suvaitsevaiston lääkkeet

Suvaitsevaisto pitää itsestään kovin meteliä. Viime bloggaukseni kommenttiosiossa suvaitsevaiston edustaja kyseenalaistaa mm. Uuden Suomen toimittajan ammattitaidon, Kalevan lehtikuvaajan ja toimittajan ammattitaidon, sdp:n äänenkannattaja Demari-lehden toimittajan ammattitaidon ja lopuksi vielä Russia Today-tv-kanavan ammattitaidon.

Suvaitsevaiston suvaitsevainen on sitä mieltä, että allekirjoittanut ei ole koskaaan ollut Vihreän Liiton jäsen tai istunut Vihreiden turvallisuuspoliittisessa työryhmässä. Hän väittää mm. Uuden Suomen uutista asiasta keksityksi, ja että allekirjoittanut olisi "manipuloinut" toimittajakuntaa valheillaan kirjoittamaan olemattomasta jäsenyydestäni, ja täten kyseenalaistaa Uuden Suomen toimittajan alkeellisenkin lähdekritiikin ja ammattitaidon.  Suvaitsevaisto herjaa allekirjoittanutta "satutädiksi". Lisäksi suvaitsevaiston edustaja kyseenalaistaa sanomalehti Kalevan: Kalevassa oli kuntavaalien 2008 alla kuva allekirjoittaneesta vaalipaneelissa, mutta suvaitsevaiston edustaja väittää omilla sivuillani bloggerissa olevan kuvan...niin mitä - manipuloiduksi...lehden kuvaajan harhalaukaukseksi...toimittajan vainoharhaksi...vaiko meidän kaikkien kuvaa katsovien yhteiseksi optiseksi illuusioksi - että Anu Palosaarihan se siellä istuu muiden seassa paneelissa?

Lopuksi suvaitsevaiston edustaja kyseenalaistaa vielä demari-lehden toimittajan artikkelin, jossa käsitellään allekirjoittaneen aselakikommentteja ja Tuija Braxin vastinetta niihin. Suvaitsevaiston edustaja ilmeisesti väittää, että allekirjoittanut olisi itse kirjoittanut koko artikkelin.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/89490-”suomen-intti-tiensa-paassa”

 

http://anupalosaari.blogspot.com/p/media.html

 

Mikä suvaitsevaistoa vaivaa? Tämä antaa kyllä pelottavan kuvan suomaiaisen suvaitsevaiston suvaitsevaisuudesta: ilmeisesti siellä halutaan kärkkäästi jakaa ihmiset eri mielikuvilla varustettuihin laatikkoihin, mitä illuusiota sitten viedään eteenpäin vaikka väkipakolla, vaikka kaikki faktat puhuisivat illuusiota vastaan.

Minusta tuollainen on juuri suvaitsevaisuuden vastakohta. Ymmärrän kyllä, että heikäläisistä voi olla pelottavaa ymmärtää, että meikäläisen kaltainen aito, vahva kansallissosialisti olisi ikinä ollut heikäläisten mielestä vakavasti otettavan (hallitus))puolueen vakavasti otettu jäsen. Sympatiani vasemmalle. Itkekää olkaani vasten.

Ilmeisesti suvaitsevaistossa myös ajatellaan, että jokainen heikäläisistä eri tavalla elävä ja ajatteleva on automaattisesti alemparvoinen -  eikä voisi ikinä saavuttaa esimerkiksi Vihreiden työryhmien jäsenyyttä. Tuosta tulee kyllä mieleen meikäläisten 30-lukulainen rodunpalvontaoppi (mitä en itse tunnusta ainakaan väkivaltaisesti, ja sen mitä tunnustan, olen suoraan sanonut, enkä vihjaillut henkilötasolla).

Ja kun nyt kuitenkn avaatte tuon Uuden Suomen uutislinkin, voin kertoa teille, että se mitä siellä lukee, ei ole kantojani asevelvollisuudesta oikeasti- menin tuona aikana ollessani vihreiden turpossa vuonna 2010 tietysti sen mukaan, mitä Vihreissä oli mahdollista toteuttaa ja sanoa.

Oikeasti haluaisin Suomeen vähintään 300 000 reservin, vuoden-puolentoista vuoden  alokaskoulutuksen ja lisäksi 10 000-50 000 kokoiset erikois/eliittijoukot.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (26 kommenttia)

Käyttäjän LasseRyti kuva
Lasse Ryti

Mitä "haluat" eivät ole oikeasti kovinkaan utopistisia juttuja, jos halutaan maata puolustaa, eikä luottaa siihen, että Nato ja muut pelastavat silloin kun jaksavat (näinhän myös Englanti meinasi puheiden mukaan pelastaa Suomen talvisodassa).

Toki yli vuoden alokasaika tuntuu aikamoiselta liiottelulta, koska rynkyn oppii kokoamaan silmät kiinni jo päivässä, jos on motivaatiota ja nykyisessä 3 kuukaudessa myös kunto palautuu normaalitasolle, kun mäkkärit ja muut ovat vähän kauempana. Tekniset asejärjestelmätkin alkavat olla sen verran monimutkaisia, että ei olisi yhtään huono juttu, jos niitä voisi opiskella alokasajan jälkeen jopa 15 kuukautta.

Eliittijoukkoja ei ole Suomessa ennen nähty, taitavat ollat tyyliin isojen maiden "pelleporukkaa" jotka pyörittelevät kivääreitä ja joilla jalka nousee lantion yläpuolelle, todella hyödyllistä taitoja sotatilanteessa.

Anu Palosaari

"Eliittijoukkoja ei ole Suomessa ennen nähty, taitavat ollat tyyliin isojen maiden "pelleporukkaa" jotka pyörittelevät kivääreitä ja joilla jalka nousee lantion yläpuolelle, todella hyödyllistä taitoja sotatilanteessa."
No ei ollenkaan tarvitse olla näin.
Mulla on asiasta nimittäin oma visio.
Ja onhan meillä erikoisjoukkoja, nyt vaan kovin minimaaliset.

Jouko Piho

Suvaitsevaiston suvaitsevaisuus kohdistuu vain samanmielisiin.

Käyttäjän LasseRyti kuva
Lasse Ryti

Erikoisjoukkoja pitää tietenkin olla. Tänään oli pääkaupunkiseudulla menossa sotaharjoitus huonosta säästä huolimatta. Erikoisjoukoista on pitkähkö perinne Rannikkojääkäri, Sissi ja Laskuvarjojääkäreissä, eli Suomen maastossa osataan taidolla kulkea ja vihollista vastaan sotia. Varmaan tavalliset asevelvollisetkin osaavat vihollista vastaan käydä, ainakin kertausharjoituksissa, joissa olen käynyt into on ollut suuri, mitenhän oikeassa sodassa?

Anu Palosaari

Se on tietysti uhka, että sodankäynnin luonne on rajusti viime vuosina/vuosikymmeninä muuttunut, ja samaan aikaan Suomessa vähennetään koulutusta ja muuta resurssia.
Vaikka vähintään koulutus pitäisi kohdentaa oikein.
Moni on valmis tinkimään miesvoimastakin, kunhan koulutus kohdentuu huippunykyaikaisiin kalustoihin ym.
Itse en olisi valmis tinkimään koulutuksesta, enkä miesvoimasta.
Meillä on periaateohjelmassa DL:ssa, että armeijan budjetti pitäisi olla vähintään 13 % valtion budjetista.

Harri Rautiainen

Anu: "Oikeasti haluaisin Suomeen [...] vuoden-puolentoista vuoden alokaskoulutuksen..."

Jos alokasaika venytetään kuudesta viikosta 18 kuukauteen, niin miten pitkä aika kuluisi sen jälkeiseen varusmieskoulutukseen?

Anu Palosaari

hehheh.
Kuulutko tahallaan väärinymmärtäjien klubiin? :D
Eisiinä mitään, kyllä mulle sopii totaalisen pitkä koulutus pullamössösukupolvelle.

Käyttäjän LasseRyti kuva
Lasse Ryti

Taisi olla jonkinlaista asian kärjistämistä, mutta eihän nuo pitkät varusmiesajat ole ollenkaan harvinaisia mailmalla. Naapurissakin oli aikoinaan 2 vuotta.

Kiinassa taas reservi on noin miljardi ihmistä ja joka vuosi tulee 10 miljoonaa miestä + naista intti ikään.

Kapiaisiakin on 2,2 miljoonaa. mahtaako edes Suomen ammukset riittää :(

Anu Palosaari

Aivan totta. Minusta Suomeenkin pitää saada pitkät varusmiesajat.

Harri Rautiainen

"Kapiaisiakin on [Kiinassa] 2,2 miljoonaa. mahtaako edes Suomen ammukset riittää :("

Kouluni arvostettu uskonnonopettaja. teol.lis. suhtautui 'keltaiseen vaaraan' pragmaattisesti. "Kiinalaiset eivät hyökkää Suomeen, koska täällä ei riisi kasva ja kastemadot ovat pieniä."

Käyttäjän andreas kuva
Andreas Pyy

"Minusta tuollainen on juuri suvaitsevaisuuden vastakohta. Ymmärrän kyllä, että heikäläisistä voi olla pelottavaa ymmärtää, että meikäläisen kaltainen aito, vahva kansallissosialisti olisi ikinä ollut heikäläisten mielestä vakavasti otettavan (hallitus))puolueen vakavasti otettu jäsen. Sympatiani vasemmalle. Itkekää olkaani vasten."

Jos olet malliesimerkki vahvasta kansallissosialistista, niin enpä usko, että kansallissosialistien vastustajilla on juurikaan syytä pelätä asemansa puolesta. Suomalaiset ovat pääosin punavihreää ja sosialidemokraattista kansaa, eivätkä he siitä mihinkään muutu.

"Ilmeisesti suvaitsevaistossa myös ajatellaan, että jokainen heikäläisistä eri tavalla elävä ja ajatteleva on automaattisesti alemparvoinen - eikä voisi ikinä saavuttaa esimerkiksi Vihreiden työryhmien jäsenyyttä. Tuosta tulee kyllä mieleen meikäläisten 30-lukulainen rodunpalvontaoppi (mitä en itse tunnusta ainakaan väkivaltaisesti, ja sen mitä tunnustan, olen suoraan sanonut, enkä vihjaillut henkilötasolla)."

Kansallissosialismin eli natsismin tunnustaminen on siis "ok", mikäli ei tee sitä väkivaltaisesti? Tuossa ei ole mitään järkeä, koska väkivalta on kyseisen aatteen ydinsisältöä. Kansallissosialismi on muuten sama asia kuin (uus)natsismi, eikä käsitteille voi vetää hihasta mitään omia määritelmiä, koska silloinhan mitkä tahansa käsitteet voisivat tarkoittaa ihan mitä tahansa. Uusnatsismin ironia on siinä, että siinä kannatetaan ns. "vahvemman oikeutta", vaikka jos sitä kuitenkin tosiasiassa toteutettaisiin nyky-yhteiskunnassa, niin nimenomaan uusnatsit olisivat hävitettävien listalla ensimmäisten joukossa, koska pitää olla älyllisesti vajavainen mikäli kyseistä pseudotieteeseen perustuvaa oppijärjestelmää enää nykyään tunnustaa.

Anu Palosaari

Hohhjoijaa, taidatpa olla itse tuota suvaitsevaistoa. :)

Anu Palosaari

Hohhjoijaa, tadatpa olla itse tuota suvaitsevaistoa. :)

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Voi, voi kun ette tiedä suvaitsevaistosta, ja varusmiespalveluksesta yhtikäs mitään.

Kokoomus,- ja koko poliittinen oikeisto on taantumuksellista, kuten tiedetään.

Oikeiston tavoitteena AINA valtaan päästyään on muuttaa yhteisöllisiä toimintoja bisnekseksi, eli siirtää kaikkienn omistamaa rahaa yksityisiin taskuihin.

Varusmiespalvelukin on laitettu kaupan kohteeksi. Suomalaiset tytöt ja pojat eivat enää pääse miehistymään armeijassa, koska varusmiespalvelut ulkoistetaan vielä tämän vaalikauden aikana Venäjälle.....Siis Naton kumppanimaalle kompromissina.
http://www.jyrkikarvinen.fi/2012/06/07/naton-kumpp...

Anu Palosaari

Kyllä minä Markku tiedän.
Andreas viittasi tuolla ylempänä siihen, että suurin osa kansasta olisi sosiaalidemokraatteja - mutta se ei ihan pidä paikkaansa, suurin osa kyllä äänestää kokomusta ja demareita - koska he nukkuvat poliittisesti - juuri Markun mainitsemista syistä
Ja puolusuksemme on käytännössä jo ulkoistettu.
Puolustus pitäsi saada takaisin meidän omaan haltuun.

Petri Haapa

Jos blogin otsikossa on sana "suvaitsevaisto", niin tiedän aika tarkkaan blogin sisällön ja kirjoittajan ajatusmaailman.

Anu Palosaari

Hienoa :)
Tervetuloa joukkoon. :D

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Anu hyvä kuvassa on Lastentarhanopettajaliiton vaalipaneeli, Oulu, kuntavaalit 2008. Mitä se kertoo? Sen että olet käynnyt Lastentarhaopettajienliiton vaalipaneelissa...ei muuta.

"Oikeusministeri Tuija Brax (vihr.) ei ollut vielä eilen lukenut Palosaaren blogia, mutta muistuttaa, ettei esimerkiksi Kauhajoen koulusurmien tutkintalautakunnan raportista ole julkisuuteen nostettu juuri muuta kuin raportissa esitetyt suositukset aselain kiristämiseksi."

Mitä tämä edellinen lause mielestäsi kertoo; Minun mielestäni vain sen ettei Tuija Brax ole lukenut blogiasi. En nähnyt minkäänlaista Braxin lausuntoa asiastasi.

Epäilen vahvasti, että olet ollut Vihreässä puolueessa pelkkänä rivijäsenenä ja olet hieman liioitellut "meriittejäsi" puolueessa.

Sinua ei yhä löydy miltään Vihreiden työryhmän listalta vuodelta 2008.

Anu Palosaari

Huomenta Taru!
Pakkomielle? :D
Kyl mä sen tiedän, että olen viehättävä, mutta älä kuumenna ittees liikaa :)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Et sä mikään pakkomielle ole, kunhan nyt vain kysyin.
Mussa nyt elää vain pieni epäilijä.

Äläkä lokeroi minua suvaitsevaistoon, kosket edes tiedä mitä suvaitsen ja mitä en.

Ensinnäkin en ole lokeroimassa sinua mihinkään, koskei sinua oikein voi lokeroida. Mielipiteesi ja aatoksesi vaihtuvat vain niin vinhaa vauhtia, että vaikea pysyä mukana. Uskoisin, että vuoden kuluttua et enää ole kansallissosialisti vaan aivan jotain muuta.

Anu Palosaari Vastaus kommenttiin #20

"Äläkä lokeroi minua suvaitsevaistoon, kosket edes tiedä mitä suvaitsen ja mitä en."
No en, leikki leikkinä. Ja tein tosta sun epäilystä poliittisen kysymyksen tietoisesti - aina on hyvä pitää keskustelua yllä.

"Ensinnäkin en ole lokeroimassa sinua mihinkään, koskei sinua oikein voi lokeroida. "
Tuo on totta.
"Mielipiteesi ja aatoksesi vaihtuvat vain niin vinhaa vauhtia, että vaikea pysyä mukana. Uskoisin, että vuoden kuluttua et enää ole kansallissosialisti vaan aivan jotain muuta."
No tuskin sentään, kerropa yksikin mielipide mikä mulla on neljän vuoden framilla oloni aikana vaihtunut.
Yksilöi nyt vähän, niin päästään aiheeseen ,mistä jotkut (kylläkin koko ajan pienenevä joukko) jaksaa jauhaa.

Anu Palosaari Vastaus kommenttiin #21

Noh, edelleenkään en niitä "todisteita" noihin syytöksiin saa.
Osoittaa aika evidenssiä lausumaa.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #22

Esimerkkinä tämä, miksi kansallissosialisti heiluu Antifan joukoissa? Yhdessä paikassa haukut tuota Antifan hörhöjengiä, mutta toisessa pyydät heiltä jo apua?

http://antifasistit.blogspot.fi/2012/10/nainen-jok...

Sitten se sinun muslimina olosi, pitääkö se ihan oikeasti paikkansa, että olet joskus kääntynyt muslimiuskoon?

Entä SM-tason urheilusaavutuksesi, pitävätkö nekään paikkansa?

Eikö nyt ole ihan reilua, että kysyn sinulta itseltäsi suoraan?

Muistutettakoon, etten ole sinun "poliittinen vastustajasi", koskei minua poliittiseen toimintaan osallistuminen kiinnosta pätkän vertaa.

Anu Palosaari Vastaus kommenttiin #23

Moi, en heilu antifan joukoissa, Johan on ihan itse kirjoittanut tuon bloginsa minusta. Siis kuka tahana voi kirjoittaa blogin minusta tai sinusta, se ei tarkoita että sinulla tai minulla olisi asiaan sen kummempaa kytköstä - ja kyllä, voihan se olla pelottavaa ymmärtää, että kykenen yhteistyöhön hyvin erilaisten ihmisten kanssa. hyvin moni kun ei kykene, ja lokeroi oman kyvyttömyytensä vuoksi ihmisiä.

Kyllä ,olen islamin uskoinen. Mutta meditoin päivittäin, harjoitan reikihoitoa ja muuta itämaista filosofiaa myös.

Kyllä, mulla on kolme SM-mitalia, ja pari maajoukkuemitalia. kirjoitin ulos urheilulukiosta.

Anu Palosaari Vastaus kommenttiin #25

Ja en nyt oikeasti seuraa sun logiikkaasi, että miten urheilusuoritukseni tai henkinen elämäni olisivat "mielipide".
urheilusuoritukseni ja henkinen elämä ovat olemassaolevia faktoja.

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen

Onhan ne sinun kannanottojasi jos ne on sinun suusta tai kynästä peräisin.

Toimituksen poiminnat