Anu Palosaari - Tiukka Lady Mansesta

Demokratialiiton kannattajakortit jaossa

Demokratialiitto ry pääsi yhdistysrekisteriin toukokuussa 2012. Yhdistyksen hallituksessa istuu puheenjohtajana Anu Palosaari, varapuheenjohtajana Pia Hjerppe ja sihteerinä Kristian Kemppainen.

Tarkoitus on tehdä puolue suomalaisille.

Käynnistin itse kannattajakorttien keräyksen eilen. Tapaan ihmisiä siellä missä ihmiset ovat, muun muassa erilaisissa tapahtumissa ja pubeissa. Tsekkaa tapahtumalistani omasta henkilökohtaisesta fb-profiilistani. Profilini on avoin, joten kuka tahansa facebookiin rekisteröitynyt voi nähdä sen. Huomenna olen tavattavissa Hervannan pubeissa Tampereella. Liikun talven ja kevään kuluessa myös muualle. Tervetuloa moikkamaan minua. Tunnistat minut ulkonäöstä ja Demokratialiiton takista.

Moni pysäyttää minut kadulla ja busseissa kysyen mikä on tämä Demokratialiitto, kun kuljen liiton takki päällä. Samoin herätän viriiliä keskustelua ja mielenkiintoa siellä missä viivähdän DL:n edustusasu päällä. Eräs kommentoija sanoi, että nimi herättää mielenkiinnon, koska Suomesta on demokratia kadonnut ja sitä tarvitaan.

Jos näet minut jossain, ota rohkeasti hihasta kiinni. Me tarvitsemme toisiamme.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo
Elmokaila .

hmm...ei muuta kuin sinne...nyt vaan pitäisi saada hieman tietoa ko liitosta.

Käyttäjän Holmes kuva
Jens Fogelholm

"Tarkoitus on tehdä puolue suomalaisille."

Ja muut puolueet eivät ole suomalaisille? No onneksi omaan kaksoiskansalaisuuden niin Kokoomus sopii minulle jatkossakin.

P.s. vinkki: et tule edistymään samoilla viisuilla kuin mitä perussuomalaiset heittelee. liity niihin suoraan jos haluat menestystä tuollaisella asenteella.

Johan Lom

"Huomenna olen tavattavissa Hervannan pubeissa Tampereella. Liikun talven ja kevään kuluessa myös muualle."

Ohoh, meinaatko talven aikana liikkua muuallakin kuin Hervannan pubeissa! (;

Toimituksen poiminnat