Anu Palosaari - Tiukka Lady Mansesta

Facebookissa perustettiin puolue, piip piip!

Savon Sanomat kirjoittaa, että viime lauantaina Facebookissa on perustettu puolue, mikä kannattaa Hitlerin politiikkaa ja käyttää tunnuksinaan hakaristiä, ja aikoo eduskuntaan vuonna 2015.

Savon Sanomien toimittaja on ilmeisesti nauttinut liikaa halal-kalkkunaa suomalaisen joulukinkun sijasta.

Siis - ensinnäkään Facebookissa ei ole sellaista toimintoa, millä saisi puolueen perustettua. Sen sijaan facebokissa voi perustaa ryhmiä ja sivuja, mistä lie tässäkin kyse. Kuka tahansa voi muutamaa nappia painamalla perustaa ryhmän tai sivun facebookiin - sen sijaan puolueen perustaminen vaatii vähän enemmän.

Onko tasokasta vaatia toimittajlta yleissivistystä? Olen luopunut jo ammattitaidon vaatimisesta toimittajakunnalle. Lisäksi toivoisin, että toimittajat lakkaisivat naurettavan joukkohysterian lietsomisen ja levittämisen. Mikään "Hitlerin poltiikkaa" kannattava puolue kun ei tule nousemaan eduskuntaan  -  milloinkaan.

Voin kertoa tässä nyt kaikille blogiani lukeville toimittajille, miten puolue aikuisten oikeasti perustetaan.

Ensin täytyy omata lain mukaiset säännöt, mitkä viedään patentti-ja rekisteritoimistoon hyväksyttäväksi. Pelkästään tämä toimenpide kestää useita kuukausia, ja muutama päälle lisää, mikäli säännöt tulevat hyväksymättöminä takaisin. Tästä voimme päätellä, miten "Hitlerin politiikkaa" kannattava puolue mahdollisesti saisi sääntönsä hyväksyttyä patentti- ja rekisteritoimistossa - not.

Kun sitten säännöt on patentti-ja rekisteritoimiston lakimiehillä hyväksytty, on päästy yhdistysrekisteriin. Jo pelkän aatteellisen yhdistyksen pyörittäminen vaatii sunnattomasti omistautumista ja vaivannäköä, saatikka sitten yhdistyksen päälle vaadittavat puolueen kannattajakortit, joita pitää olla kerättynä 5000 kappaletta, jotta rekisteröity yhdistys pääsee puoluerekisteriin. Huomautan, että kannattajakortteja ei voi kerätä esimerkiksi internetissä, vaan ne täytyy allekirjoituttaa ihmisillä reaalielämässä. Lisäksi oikeusministeriö tarkastaa jokaikisen allekirjoitetun kortin oikeellisuuden, ja että allekirjoittanut henkilö on oikeasti olemassaoleva henkilö, ei siis epähenkilö. Vilpilliset ja epäselvästi allekirjoitetut kannattajakortit hylätään armotta. Voin kertoa, että puolueen perustaminen facebook-leikkien ulkopuolella vaatii monia henkilökohtaisia uhrauksia ja uhrautumisia, myös rahallisiaomistautumisen ja vaivannäön rinnalla - terveisin moninaita tunteja parinkymmenen asteen pakkasessa hikoillut, yömyöhään kaljakuppiloissa kansan keskellä istunut, ja tähän mennessä yli pari tuhatta euroa omaa rahaa puoluehankkeeseen laittanut puolueen kannattajakortteja keräävä yhdistyksen pj (puheenjohtaja). Ja vielä paljon hikoillaan lisää alkavana vuonna. Tämä on siis jokapäiväistä työtä, mutta ei suojatyötä - mikä tulee joskus uniinkin (matkan edetessä yhä enemmän ja enemmän).

Jos onnistuu sitten saamaan tuon 5000 puolueen kannattajakorttia täyteen, pääsee sitten, mutta vasta sitten, sinne puoluerekisteriin - ja vasta tässä vaiheessa ollaan puolue.

Puolueita ei siis perustella facebookissa.

Olen kursivoinut kohtia toimittajille valmiiksi, joita voitte käyttää tageina internetissä, kun opiskelette lakia ja käytäntöjä, että miten perustetaan puolue, ynnä muuta asiaan littyvää.

Ja koettakaa nyt päästä tuosta ammatti-ideologiasta, mikä näkee natseja joka nurkassa. Säästäkää palstatilaa oikeille uutisille. Natsit eivät kiusaa enää ketään; ne ovat harmittomia jäänteitä viime vuosituhannelta. Sitä paitsi on aika viimevuosisataista ( siis pois muodista) suunnitella hitlerin politiikalle ja tuhoamisleireille jatkoa.

"Sitähän sää (kuitenkin) kysyit".

 

Savon Sanomat http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/hitlerin-politiikkaa-kannatta...

 

p.s. myös vaalit.fi-sivustolta löytyy lisää infoa

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

No puoluehan tämä vielä ei ole, enkä usko tulevan olemaankaan. Mutta kovasti kolmannen valtakunnan oppeja takaisin hamutaan. Pilaahan tuo näyttäisi olevan, ikävä kyllä, että Suomessa on oikeasti seuraavanlaisesti ajattelevia ihmisiä:

"About
Suomen Kansallissosialistinen Puolue (SKSP) on kansallissosialistinen puolue joka ajaa suomalaisten etuja.
Description
Suomen Kansallissosialistinen Puolue on perustettu 22.12.2012 Kotkassa ja puolue myös pitää päämajaansa Kotkassa. Tähtäämme vuoden 2015 eduskuntavaaleihin ja tavoitteenamme on saada eduskuntaan kansallissosialistisesti ajattelevia ihmisiä.

SKSP:n puolueohjelma sisältää 10 kohtaa:

1. Vaadimme kaikkien etnisten suomalaisten asuinalueiden liittämistä Suomeen.
2. Ainoastaan etninen suomalainen voi olla Suomen kansalainen. Suomalaisiksi lasketaan etniset suomenkieliset suomalaiset sekä suomenruotsalaiset. Poikkeuksena myös saamelaiset ja ahvenanmaalaiset voivat olla Suomen kansalaisia.
3. Henkilöt joilla ei ole Suomen kansalaisuutta, voivat elää Suomessa vain vieraina ja ulkomaalaislainsäädännön alaisina.
4. Oikeus päättää hallinnosta ja lainsäädännöstä kuuluu vain kansalaisille. Siksi vaadimme, että valtion ja kuntien virkoihin pääsevät vain Suomen kansalaiset.
5. Vaadimme, että valtio tarjoaa mahdollisuuden elämiseen ja toimeentuloon kaikille kansalaisille.
6. Ulkomaalaisten maahanmuutto Suomeen on estettävä.
7. Vaadimme, että valtio voi tarpeen tullen pakkolunastaa maata yleishyödyllisiin tarkoituksiin.
8. Valtion täytyy huolehtia kansallisesta terveydestä. Nuorten urheilua täytyy tukea.
9. Vaadimme yleisen asevelvollisuuden säilyttämistä.
10. Vaadimme, että media ei saa esittää valheellisia tietoja. Mediatyöntekijöiden täytyy olla Suomen kansalaisia."

"Suomen Kansallissosialistinen Puolue
Monday
Suomen Kansallissosialistisen Puolueen esikuvana toimii Adolf Hitler ja hänen NSDAP-puolueensa. Maailma on kuitenkin muuttunut paljon 1900-luvun alusta, joten kaikkia Adolf Hitlerin oppeja ei voida soveltaa kirjaimellisesti.

Olemme luoneet 10 kohtaa sisältävän yleisohjelman joka on uskollinen NSDAP:n yleisohjelmalle, mutta sitä on lyhennetty, muokattu ja sopeutettu sopivaksi nykyajan suomalaisen puolueen yleisohjelmaksi."

Anu Palosaari

Heh heh.
Anteeksi.
Tapanani ei ole nauraa toisten ideoille ja tekemisille, mutta nyt menee "jotenkin yli"
:D

Anu Palosaari

Siis - minua naurattaa ,koska ei tuommoinen crap ole mitenkään toteuttamiskelpoista.
ja naurattaa siksikin, koska onhan tuo hauskaa - ja vaaratonta. Ei tuohon saada mukaan kuin korkeintaan, no, jos säännöt saavat läpi (ja sisu kestää, mitä uusnatsit tuntien enusko), niin ehkä muutaman tuhat kannattajakorttia kotkan kuppiloista.
Mutta aikuisten oikeasti, ei tuosta ole vaaraa yhteiskunnalle.

Käyttäjän HannesV kuva
Hannu Valjakka

Voihan hyvänen aika sentään Taru Elkama,pelastit päiväni.Minusta vaan on niin kovasti suorastaan ihanaa,kun joku omalla kuvallaan ja nimellään paskantaa housuihinsa julkisesti..saahan sitä niin tehdä,mutta ei pidä luulla,että joku muu,kuin nyt sitten samanlainen höpertäjä ottaisi mitenkään
vakavasti...että aatun oppeja...just just....ja oikein vaaditaankin..kovin naiviia.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Hannu Valjakka, mikä sua nauratti? Etkö nähnyt mitä kirjoitin: "Pilaahan tuo on"

Mä en missään nimessä ota tuota hörhöporukkaa vakavasti, enkä muuten ota Anuakaan.

Käyttäjän HannesV kuva
Hannu Valjakka Vastaus kommenttiin #11

Taru,
Pyydän anteeksi.Vika oli minun vajaassa ymmärryksessäni (vanhuus ei tule yksin...ikävä kyllä )Luin uudestaan ja ymmärsin.Suljen siis sinut pois moisesta,mutta se mitä sanoin,kohdistuu kyllä noihin moisiin hörhelöihin
jotka ovat ruvenneet huseeraamaan synnyin kaupungissani.Niin ja tuosta
blogististakin olen samaa mieltä...mutta mikäs siinä yritelkööt.

Kalevi Wahrman

Haluatko VAIHTOEHTOISTA tietoa?

Lähetä sähköposti: kalevi.wahrman@pp.inet.fi

Saan useiden listojen ja purkkien postia joita välitän tekemilleni listoille
jonkinverran valikoiden. Periaatteena on välittää tietoa jota ei "hesari"
julkaise, tai ainakin syventää sitä. Osoitteita tulee minulle lähetyteistä
posteista ja pyynnöistä liittää postitulistaani.
Uusin ja täydennän ehtiessäni listoja. Pyynnöstä poistan
osoitteen listalta.
Listoillani on laaja kirjo ihmisiä jotka eri
syistä tarvitsevat/haluavat vaihtoehtoista tietoa.
Terveisin
Kalevi Wahrman
Leipurinmäki 2 B 06650 Hamari
puh. 040 5523099

Anu Palosaari

Älä postaa tänne roskapostia.

Toimituksen poiminnat