Anu Palosaari - Tiukka Lady Mansesta

Uusnatsit lattioita luuttuamaan, mars!

Uusnatsismi on pelkkää harmitonta crappia, mitä white trash tehtailee.

Mikä uusnatsismissa kiehtoo?

Toimittajat ovat siihen lääpällään, media on siihen lääpällään, suvaitsevaisto ja maahanmuuttajat ovat siihen lääpällään, kommarit puhuvat ääni vavisten SIITÄ, hallitus on hälytystilassa heti, jos joku kaljupää sattuu nousemaan eduskunnan portaita liian korkealle. "Olla lääpällään" tarkoittaa muuten sitä, että (uus)natseja nähdään joka puolella. Oikeasti niitä on vaan muutama sata joissain koloissa, ei suinkaan kymmeniä tuhansia.

Uusnatsit haikailevat Hitlerin Saksaa takaisin. Sehän on mahdotonta.

Uusnatsit haluavat "puhdistusta". He haluavat etnisesti suomalaiset alueet takaisin Suomelle ja etnisesti puhtaan Suomen (Suomessa). Myös virkamiesportaassa. Onhan se kaunis ajatus. Myönnän. Olen itsekin puhtauteen ja järjestelmällisyyteen taipuvainen ihminen. Mutta käytännön tasolla täysin toteuttamiskelvoton idea ilman mittavaa kansanmurhaa.

Viisitoista vuotta sitten minulla oli lähes puhtausneuroosi. Siis lähes - diagnoosia en sentään saanut. Minulla oli pakkomielle pyyhkiä kostealla koko asunto läpi - joka päivä. Tiedän, että tämä on vielä pientä oikeasta puhtauspakkomielteestä kärsiville.

Oikeasti siivosin sieluani järkyttävien tapahtumien jälkeen lattioita siivotessani. Neuroosia kesti pari vuotta, ja sitten se katosi yllättäen. Ehkä suursiivous psyykessä oli tehty.

Kehottaisin kaikkia uusnatsejakin siivoustalkoisiin. Sillä tavalla pystyy siivoamaan kaikki  keskeneräiset asiat mielestä pois. Ehkä uusnatseilla on alitajuinen puhtausneuroosi, kun niin kiihkeästi etnistä puhtautta vaativat ja vaalivat.

Nykyään ajattelen, että kyllä sekaan mahtuu. Riittää kun imurilla ottaa kerran viikossa, ja luuttuuaa jouluna ja juhannuksena. Kunhan järjestys säilyy. Ja lakia pitää noudattaa. Myös maahanmuuttajien. Ei erivapauksia kenellekään.

Uusnatsit eivät tajua, että natsisaksan juna meni jo. Sitä paitsi joukkomme harvenevat koko ajan. Joka päivä kuolee ihmisiä, jotka oikeasti elivät natsisaksassa. Kukaan joka ei ole elänyt siellä, ei voi sanoa tietävänsä siitä mitään. Kaikista vähiten uusnatsit.

Sen sanon, että natsisaksakaan ei ollut mikään homogeeninen yhteisö. Jopa korkeimmilla paikoilla siellä oli ihmisiä, jotka näkivät Hitlerin politiikan läpi, jotkut jopa pitivät sitä pikkuisen naiivina. Natsisaksa on historiallisena tutkimusalueena mielenkiintoinen ja melkoisen neitseellinen, koska kaikki tähän mennessä tehty tutkimus on ollut poliittisesti värittynyttä, jossa enimmäkseen tahallaan väärinymmärtäjät ja jopa asioiden vääristelijät ovat päässeet mellastamaan. Kansallissosialistinen politiikka on yhä vaarallinen niille, jotka kunnoittavat globaalia talouspolitiikkaa, mikä riistää ihmisiä kehdosta hautaan. Mutta natsisaksassa oli kaikilla töitä. Näin sanotaan.

 

 

p.s. En ole ollut koskaan uusnatsi, päinvastoin, nuorena olin monikultturisti - kunnes ikä ja kokemus harjasi rikat vaatteista.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (68 kommenttia)

Johan Lom

Muistaakseni olit kuitenkin jokin aika sitten jonkin aikaa kansallissosialisti profiilissasi.

Pekka Iiskonmaki

Anu Palosaari on edelleen kansallissosialisti.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Palosaari pohtii: "Mikä uusnatsismissa kiehtoo?

Toimittajat ovat siihen lääpällään, media on siihen lääpällään, suvaitsevaisto ja maahanmuuttajat ovat siihen lääpällään - - -"

Minusta tuntuu että Palosaari on itse siihen lääpällään, tai ainakin siihen liittyvään huomioon. Ei tarvitse kuin leikitellä tai ambivalentisti vähän tykätä/ei tykätä aiheen poliittisella materiaalilla, niin huomio on taattu. Jos Palosaari ei ole uusnatsi, turha siitä jauhaa ja hehkutella.

Anu Palosaari

No kuulepa Petra, ihan turha väittää, etteikö äärioikeisto ja uusnatsismi kiehdo mieliä.
Juurihan siitä suvaistevaiston sanansaattaja Koivulaakso ja kumppanit kirjoitti kirjankin - mitä muuten äärioikeiston edustajat itse suosittelevat luettavaksi, se ei ole kuulemma ollenkaan huono kirja.
En ole itse (vielä) lukenut sitä.
Ja televisiosta tuppaa tuutin täydeltä jos jonkinmoista roskaa kyseisestä poliittisesta suuntauksesta säännöllisin väliajoin..ja ja... :)

Ben Kaergin

AP

Ja mikähän mahtaisi käsityksesi mukaan olla sitä oikeellista,korrektia informaatiota kyseisestä poliittisesta suuntauksesta?

Anu Palosaari

Ja sitten on tietenkin tuo "facebookissa perustettu puolue", mistä edellinen blogini kertoi.
uutisen toimittaja olisi voinut käyttää aikansa ihan muuhun kuin uusnatsismin kanssa flirttaamiseen.
Entä loputon persujahti?
Voi pojat.

Käyttäjän anttialfthan kuva
Antti Alfthan

Hän on kansallissosialisti joka ei ole koskaan ollut uusnatsi.

Tai sitten ei. Tai ehkä juu. Miehet ei tajuu.

Petri Haapa

Hän on kansallissosialisti, mutta ei uuskansallissosialisti

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Niin, uus-liitteellä se on white trashia, ilman liitettä se on sivistynyttä.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #60
Anu Palosaari

No tuskinpa uusnatsit on kansallissosialismia nähneetkään.
Juovat vaan kiljua ja viettävät muutenkin moraalitonta elämää.
Se on kuulkaa ks:sta elämäntavatsa kaukana.

Johan Lom Vastaus kommenttiin #70

Natsi on kuitenkin kansallissosialistin synonyymi. Toki voi pesäeroa tehdä "uus-sellaisten" kanssa, mutta kuitenkin ...

Anu Palosaari Vastaus kommenttiin #73

No ei ole.
Kansallissosialismia oli kauan ennen 30-luvun Saksaa.
itse asiassa myös 20-30-luvun Saksassa vaikutti toinenkin, pehmeämpi, vasemmistolaisempi ks-suuntaus, jolla oli muutama kovaääninen johtohahmokin, mutta jonka hitler sittemmin tylysti vaiensi.
Vasta hitlerin aate loi natsit.

Johan Lom Vastaus kommenttiin #78

Jos joku haluaa antaa sanalle "natsi" omanlaisensa merkityksen, niin siitä vaan, mutta sana tulee suoraan lyhennyksenä sanoista "Nationalsozialistische Arbeitspartei" eli kansallissosialistinen työväenpuolue.

Huomautan vielä, että kommentointini on arvovapaata. En ota tässä yhteydessä kantaa kansallissosialismin/natsismin puolesta enkä vastaan.

Anu Palosaari Vastaus kommenttiin #79

juu, siis ymmärsit oikein, natsit tulivat juurikin tuosta hitlerin puolueesta. :)

Anu Palosaari

Joskus mietin, että laitan jonkin laskutehtävän blogini kommenttiosioon, että tyhmimmät kommentoijat karsiutuvat heti kättelyssä pois. :)
Mutta koska sana on vapaa, niin menköön! :)

Käyttäjän anttialfthan kuva
Antti Alfthan

Laskutehtävä imaginääriluvuilla?

Anu Palosaari

ei, kun ihan perinteisen 1+1.
Tällä hetkellä näyttää, että kukaan kommentoijista ei olisi läpäissyt sitä.
Mutta antaa kansan mölytä. :)

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Anu hyvä, uskon että ihmiset haluavat ymmärtää, vaikka pidätkin heitä tyhminä. En mielelläni kommentoi itse blogistia vaan blogin asiaa, mutta kun tässä tapauksessa blogisti on kertonut olevansa islaminuskoinen kansallissosialisti joka ei ole uusnatsi, niin yhtälö on kovin hämmentävä. Ehkäpä olemme todellakin niin tyhmiä, ettemme voi älykästä blogistia siis ymmärtää selkeästi. Vastustat monikulttuurisuutta, ilmeisesti omista huonoista (mies)kokemuksista johtuen. Jos on jotain huonoja kokemuksia ihmisistä, kuten meillä useimmilla on, kannattaa mielestäni välttää syyllistämästä kokonaisia kansakuntia, "rotuja", kulttuureja tai ylipäänsä tiettyä sukupuolta.

Mitä tulee alkuperäiseen pohdintoosi, niin uusnatsismi herättää ilman muuta tunteita ihmisissä, siitä ei pitäisi olla mitään epäselvyyttä tai aprikoitavaa. Suurin osa ihmisistä ei halua nähdä omassa maassaan sellaista liikehdintää ja toivoo että se pysyy marginaalisena, koska jokaisella tulee toki olla oikeus omiin poliittisiin unelmiinsa.

Anu Palosaari

"Vastustat monikulttuurisuutta, ilmeisesti omista huonoista (mies)kokemuksista johtuen. Jos on jotain huonoja kokemuksia ihmisistä, kuten meillä useimmilla on, kannattaa mielestäni välttää syyllistämästä kokonaisia kansakuntia, "rotuja", kulttuureja tai ylipäänsä tiettyä sukupuolta."

Nyt meni kyllä ulalle.
Voitko olla levittämättä väärää tietoa, tai joudun ilmoittamaan sinut ylläpitoon.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist Vastaus kommenttiin #9

Olet kirjoittanut vihamielisiä kirjoituksia ulkomaalaisista miehistä. Voin siis olettaa, että et voi sietää ulkomaalaisia miehiä. Olen pahoillani jos olen väärässä.

Anu Palosaari Vastaus kommenttiin #10

Olen kirjoittanut väkivallasta. ja tulen siitä aina kirjoittamaankin.
Tällä hetkellä seurustelen venäläisen miehen kanssa, sanottakoon se nyt tässä, vähän yksityisyyteni verhoa raottaakseni :)

Älkää hyvät ihmiset uskoko mitään mitä joillain keskustelupalstoilla (minustakin) jne sanotaan, vanha ohje.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist Vastaus kommenttiin #18

En lue mitään keskustelupalstoja, kommentoin ainoastaan Demokratialiiton puheenjohtajan kannanottoja, ja yritän ymmärtää miksi moinen vihamielisyys pirskahtelee esim. monikulttuurisuutta kohtaan, kun vihjaillaan "kokemuksesta". Aivan yhdentekevää mitä teet vapaa-aikanasi, ja muutenkin jos haluat ettei persoonaasi kajota, kannattaisi olla kirjoittamatta niin paljon siitä.

Nyt keskustellaan siitä, että voiko nykypäivän kansallissosialisti olla olematta uusnatsi, ja tarvitaanko sellaista puoluetta, jonka puheenjohtaja olisi vain toista.

Mielestäni tästä voitaisiin väitellä, mutta keskusteluhalut menevät tässä ketjussa, kun keskustelun vetäjä on ehdoton.

Lisäksi keskustellaan siitä, miksi uusnatsismi on kuuma puheenaihe. Siihenkin olen antanut jo selkeät mielipiteeni.

Anu Palosaari Vastaus kommenttiin #23

"En lue mitään keskustelupalstoja, kommentoin ainoastaan Demokratialiiton puheenjohtajan kannanottoja, ja yritän ymmärtää miksi moinen vihamielisyys pirskahtelee esim. monikulttuurisuutta kohtaan, kun vihjaillaan "kokemuksesta"."

ööö...missä meillä on kannanotto, että minulla on huonoja kokemuksia ulkomaalaisista? :DD

Entä missä turvapaikanhakijoiden tekemää väkivaltaa käsittelevässä kirjoituksessani vihjaan "kokemuksiini"?

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist Vastaus kommenttiin #27

Viittaan loppukaneettiisi tässä kyseisessä blogimerkinnässäsi joka kuuluu näin: "p.s. En ole ollut koskaan uusnatsi, päinvastoin, nuorena olin monikultturisti - kunnes ikä ja kokemus harjasi rikat vaatteista."

Toisin sanoen elämänkokemus on opettanut sinulle, että muita rotuja ja kulttuureja tulee vieroksua. Rajua!

Lisäksi kirjoitit taannoin kiukkuisen blogauksen aiheesta, että suomalaisilla naisilla on monikulttuurisuusvelvollisuus, jonka mukaan on pakko suostua seksiin eriväristen miesten kanssa tai on kauhea rasisti. Ja kerroit auliisti, ettet suo tummahipiäiselle miehelle silmäystäkään. Se on täysin oma asiasi. Miksi siitä pitää meuhkata? Makunsa kullakin. Meillä on Suomessa vapaus rakastaa ketä haluaa, ajattelisit niin päin eikä pakotuksen kautta.

Anu Palosaari Vastaus kommenttiin #33

Petra.
Tässä blogissa puhutaan uusnatsismista, ei maahanmuuttajista.
"Kokemuksella" viittaan elämänkokemukseen, siis henkisen iän karttumiseen.

ikävä särkeä mielikuvasi, mutta en ole ikinä tullut maahanmuuttajan tai kenenkään muunkaan, puskaraiskaamaksi tai pahoinpitelemäksi. en ole ikinä seurustellut muslimin kanssa, enkä seurustele.
Voitko uskoa,että päätän ihan röyhkeästi itse kenen kanssa alan suhteeseen?:D

Anu Palosaari Vastaus kommenttiin #33

Ja vielä: "...Se on täysin oma asiasi. Miksi siitä pitää meuhkata? Makunsa kullakin. Meillä on Suomessa vapaus rakastaa ketä haluaa, ajattelisit niin päin eikä pakotuksen kautta."

et ilmeisesti ymmärtänyt, vaikka se seisoo blogissanikin, että tämä aihe on joillekin kuuma peruna.
Siksihän siitä bloginkin tein.
funny, jos olet tulkinnut tuon(kin) blogin kertovan minusta itsestäni.
Ihan pelottaa ajatella, että mitä kaikkea muuta olet tulkinnut... :DDD

Sekin on outoa, jos et ole tietoinen että on olemassa monta eri tekstin tasoa, on satiiri, on fakta, on fiktio, on farssi, jne.
olen syystäkin huolissani suomalaisen sivistyksen tasosta.
tämä ja mm. tuo viittaamasi blogikirjoitus on lähinnä satiiria.

Anu Palosaari Vastaus kommenttiin #23

"Aivan yhdentekevää mitä teet vapaa-aikanasi, ja muutenkin jos haluat ettei persoonaasi kajota, kannattaisi olla kirjoittamatta niin paljon siitä."

Eli nyt onkin yhdentekevää, kun kerron faktaa? :) enpä hirveästi kirjota itsestäni, eri asia tietenkn jos tulkitset mitä vaan mitä kirjoitan kerovan itsestäni, niin kuin nyt tämän "ulkomaalaisvihan".toisaalta silloin kun kirjoitan itsestäni, kannattaa lukea ne kirjoitukset, koska siellä on se fakta.

"Nyt keskustellaan siitä, että voiko nykypäivän kansallissosialisti olla olematta uusnatsi, ja tarvitaanko sellaista puoluetta, jonka puheenjohtaja olisi vain toista.

Mielestäni tästä voitaisiin väitellä, mutta keskusteluhalut menevät tässä ketjussa, kun keskustelun vetäjä on ehdoton. "

oletko se keskustelun vetäjä sinä? :D

"Lisäksi keskustellaan siitä, miksi uusnatsismi on kuuma puheenaihe. Siihenkin olen antanut jo selkeät mielipiteeni."

No älä välitä, kunhan haljon hiuksia. :)
Hauskaa päivää Petralle.

Pentti Järvi Vastaus kommenttiin #10

Petra: Hyppäsit jostain äijänkuvatuksesta kansakuntiin, rotuihin ja kulttuureihin...
Aikamoinen loikka.

Anu Palosaari Vastaus kommenttiin #9

oletan että jätätte nyt henkilökohtaisen persoonani ruotimatta, koska kenelläkään teistä ei ole rahkeita ( faktatietoa minusta) ruotia sitä.
oletan että tästä lähtien ruoditaan blogin aihetta, jos tässä blogissa kerran viihdytään.
kirjoitusvirhe paholainen korjattu:)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #11

No se on kyllä vissi ja varma, ettei kenelläkään taatusti ole mitään faktatietoa sinusta, Anu :D Minähän olen se joka pidän kaikkea kirjoittamaasi fiktiona.

Anu Palosaari Vastaus kommenttiin #26

"Minähän olen se joka pidän kaikkea kirjoittamaasi fiktiona."
no sitten sun täytyy olla mikki hiiri.
Hauskaa päivää mikki hiirelle! :)

Marko Kervinen

Anu hyvä aloitus itsessään on alistava, noin puhutaan "alemmalle".

Lopeta se.

Käyttäjän HannesV kuva
Hannu Valjakka

Jaaa...a,elämä on... tyhmät lukijat lukevat tyhmiä kirjoituksia,mutta menköön....visaus,niin lukiessa,kuin kirjoitettaessakin onkin yliarvostettua,tää tyhmyys sopiikin meille ihmisille paremmin. =))))

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Anu ei tietenkään ole uusnatsi, vaan kansallissosialisti eli ihan ihan ehta tavallinen natsi ilman tuota "uus" etuliitettä. Tämä on homman juju.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

" Mutta natsisaksassa oli kaikilla töitä. Näin sanotaan."

Saksalainen työläinen joutui Kolmannessa valtakunnassa teollisuuden maaorjaksi menetettyään ammattiyhdistyksensä, joukkotyöehtosopimuksensa ja työtaisteluoikeutensa. Hänen fasismin alainen kohtalonsa oli samanlainen kuin hänen työläistoverinsa katkera kohtalo Stalinin kommunistisessa vankileirien saaristossa.

Natsisaksassa niitä työläisiä , jotka jäivät pois työpaikoiltaan ilman pätevää syytä, rangaistiin sakoilla tai vankeudella. Saksalaiset työläiset olivat työhönsä monin säännöin sidotut ja saivat palkkaa, joka oli vain vähän nälkärajan yläpuolella.

Pitää myös muistaa, että teollisuus keskittyi lähes yksinomaan sotatarvikkeiden valmistukseen jo 1930-luvun puolivälistä lähtien, joten ruoan lisäksi muuta ostettavaa ei juuri normaali kansalaisella ollutkaan.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Natsi-Saksan raa'an ideologian mukaan moderni hyvinvointivaltio, jota siellä kehitettiin ennen sodan alkamista, kuului vain terveille saksalaisille. Muille oli varattu sitten se viimeinen piikki tai lapion isku orjatyön jälkeen.

Anu Palosaari

Pitkälti poliittinen väritys sinulla asiaa kohden.
Olen itsekin ehdottanut mm. ammattiliittojen ja työnantajien monopolin poistoa.

Anu Palosaari

Tarkoitan ed. kommentillani Pekan kommenttia

Pentti Järvi

Suosittelin tätä Pekkaa Toivosen kommenttia "kun Pekka Toivonenkin suositteli" :)

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Pieni syntihän tuo on, kun Sauli Niinistökin kertoi äänestäneensä itseään Suomen tasavallan presidentiksi !

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Mitens Anu se natsitatskan teko ahteriisi edistyy?

Anu Palosaari

"Natsitatska Ahteriini"? :D
Ei se kylläkään tule "ahteriini".
luetkohan sinäkin liikaa keskustelupalstoja?? :D

tatuointi on nyt lepäämisvaiheessa, koska ekat piirrokset on tehty.
Se tehdään kolmessa vaiheessa.
Tatuointi on valmis kesään mennessä.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Mä luen Anu sun Facebook-profiiliasi, joka on julkinen. Mä vaan päättelin tällä kertaa, että se tulee ahteriin.

Anu Palosaari Vastaus kommenttiin #28

Aivan, älä luule liikaa, kysy vaikka mieluummin. :)
en tekisi pyhäinhäväistystä ja laittaisi valitsemaani kuvaa, no, öh, "ahteriini".
Se kuuluu muualle.

Käyttäjän kaikupohja kuva
Teemu Roni Vastaus kommenttiin #32

Sehän olisi nimenomaan pyhäinhäväistys ahterillesi x)

Anu Palosaari Vastaus kommenttiin #90
Pekka Iiskonmaki

Anu Palosaari 27.12.2012 13:13

''Pitkälti poliittinen väritys sinulla asiaa kohden.
Olen itsekin ehdottanut mm. ammattiliittojen ja työnantajien monopolin poistoa.''

Mitä järkeä tuossa olisi? Duunarit saisivat enemmän palkkaa ja paremman elintason. Työnantajat ottaisivat niitä sitten kilvan töihin.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Anu Palosaari on nyt julistanut että ristiriitaisuuksiin reagoineet kommentaattorit ovat sivistymättömiä, tyhmiä, eivät osaa käyttäytyä, eivät ymmärrä mikä on satiiri, fakta, fiktio tai farssi tai muut tekstin "tasot". No, eiväthän ne tasoja olekaan vaan tyylikeinoja, mutta enhän minä sitä entisenä kirjallisuuden opiskelijana voi tietenkään ymmärtää.

Onnea Demokratialiitolle kannattajien etsimiseen, ja pahoittelut, että PJ joutuu niitä etsiessään sietämään sivistymättömiä ja älyllisesti vajaita moukkia.

P.S.Kerroit että tämä blogimerkintäsi on satiiri. Se ei ole satiiri, se on hieman sekava ja hämmentävä mielipidekirjoitus.

Anu Palosaari

"Kerroit että tämä blogimerkintäsi on satiiri. Se ei ole satiiri, se on hieman sekava ja hämmentävä mielipidekirjoitus."
tuo on vaan sinun mielipiteesi.

Äläkä Petra leikistä suutu, annoin vaan samalla mitalla takaisin.
Oikeastihan minä tässä olen se tyhmä ja sivistymätön, tyhmä kulttuurisesti rajoittunut valkoinen nainen :)

Taisto Merilä

Jo nyt on kumma, jos ei kirjoittaja itse erota omien kirjoitustensa eri kirjallisia tasoja tyylisuunnista!! Minusta tämä on päivänselvästi pienimuotoinen pamfletti, mutta jos ei kelpaa, niin tuolta voi valita: http://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Kirjallisuuden...

ps. vink vink humör :)

Alain Chiaroni

Uusnatsit ainakin kiehtovat muslimimaahanmuuttajia. Heillä on yhteinen vihollinen = juutalaiset.

Vuosia Turkissa eniten myyty kirja on ollut Mein Kampf.
Sekä arabimaiden että Britannian islamilaiset ihannoivat Hitleriä.

Eli korjaus kommentoon: Uusnatsit ja muslimit luuttuamaan, mars!

Käyttäjän marihuusko kuva
Mari Huusko

Eikös Anu itse ole muslimi? Oli ainakin vielä pari vuotta sitten.

Johan Lom

Muslimi viittaa jotenkin enemmän syntyperäiseen taustaan, mutta kyllä hän muutama vuosi sitten ilmoitti olevansa islamiin kääntynyt. Ei nykyään kovin hanakasti kommentoi sitä vaihetta kylläkään.

Anu Palosaari Vastaus kommenttiin #86

En usko uskontoihin.
Olen miljoona kertaa sanonut, että jumalakäsitykseni on islamissa, MUTTA EN OLE MUSLIMI :)
Siis tämän olen sanonut alusta asti, mutta se menee tosi heikosti jakeluun.
Siksipä en sitä hirveästi kommentoi.

Anu Palosaari Vastaus kommenttiin #86

oho, tuli väärä kommentti väärään paikkaan :)

Sakari Pulkkinen

Onko Anu Palossari ilmoittanut olevansa kansallissosialisti?
Ei tuo aate nyt kauheasti kiehdo, mutta Anu univormussa ja koppalakki päässä voisi olla visuaalisesti aika kiehtova näky...

Anu Palosaari

No hyi, ei tommosia kuvia tänne, tämä on poliittinen blogi :D

Petri Haapa

Kyllä erotiikka-alan yrittäjä hallitsee rekvisiitan kuin rekvisiitan

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen

Maahanmuuttajien rinnastaminen roskaan ja pölyyn on vähän epäilyttävää

Pentti Järvi

Ei sen enempää epäilyttävää kuin kokoomusnuorten puhe heikommasta aineksesta.

Luulen silti, että Anu Palosaari tarkoitti, että pois mielestä tai jotain. Nyt ei enää jaksa plarata ylöspäin, missä yhteyvessä tuo roska & pöly oli.

Anu Palosaari

Häh? Tarkoitatko että minä olisin rinnastanut maahanmuuttajia roskaan ja pölyyn?
Missä?

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen

"Uusnatsit haluavat "puhdistusta". He haluavat etnisesti suomalaiset alueet takaisin Suomelle ja etnisesti puhtaan Suomen (Suomessa)." "Kehottaisin kaikkia uusnatsejakin siivoustalkoisiin. ... kun niin kiihkeästi etnistä puhtautta vaativat ja vaalivat."

Anu Palosaari Vastaus kommenttiin #67

Kun luet blogini, huomaat että tarkoitin sitä että uusnatsien pitäisi puhdistaa oma mielensä :)

Ilkka Luoma

Vaiettu asia ja hiljaaolon lähihistoria, jota ei ole tutkittu likikään "pohjia myöten" ...aihe josta liian paljon olettamuksia ja "suusta suuhun" näkemyksiä:

[2007]
"Ilmaisjakeluna ilmestyvä mainokseton tieteen ja filosofian mielipiteitä, tutkimuksia ja tieteellisen maailman riippumattomuusdebattia julkaiseva Tieteessä Tapahtuu -lehti 4/2007 julkaisi (prof. Juha Manninen 2) rohkean ja kiihkottoman kirjoituksen "Eino Kaila ja kolmas valtakunta" 1). Suomessa oli runsaasti myönteisyyttä ja seurailua jo 1930-luvulta alkaen koskien Kansallissosialistisen Saksan siirtymistä totalitaarisen yhteiskuntajärjestyksen tielle ..."

jatkuu linkin alta:

http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2007/06/asioita-jois...

Ilkka Luoma

Käyttäjän indy kuva
Torsten Sandberg

anu, se sinun vanha kuvasi oli parempi. se missä katsoit sen separaattrorin kammen takaa jonnekin kaukaisuuteen.

Johan Lom

Keksin juuri uuden sananlaskun: pastori pysyköön pestissään!

Toimituksen poiminnat