Anu Palosaari - Tiukka Lady Mansesta

Ihmiskokeita

"Tampereen yliopistossa on käynnissä rokotetutkimus kuutosrokotteesta. Vanhemmille suunnatussa tiedotteessa lukee, ettei rokotteen aiemmissa tutkimuksissa olisi todettu mitään odottamattomia haittavaikutuksia. Lääkevalmistaja GSK:n luottamuksellisessa raportissa EU:n viranomaisille kuitenkin raportoitiin joulukuussa 2011 kymmenistä kuolonuhreista ja tuhansista haittavaikutuksista.

 Salainen EU-raportti paljastaa Suomessa testattavan vauvojen kuutosrokotteen vakavat haitat

Belgialainen järjestö Iniative Citoyenne (IC) julkisti joulukuussa 2012 salaiseksi luokitellun ja luottamuksellisen GlaxoSmithKlinen (GSK) laatiman 1271-sivuisen raportin EU:n lääketurvallisuudesta vastaavalle virastolle. Materiaali sisältää raportin GSK:n valmistaman Infanrix hexaTM -kuutosrokotteen seurauksista kahden vuoden ajalta 23.10. 2009–22.10. 2011.

Paljastetussa raportissa mainitaan yhteensä 73 lapsen kuolema, ja pelkästään tutkimusjakson aikana kuolonuhreja oli kirjattu 36 kappaletta. Suurin osa kuolemista oli tapahtunut nopeasti rokotuksen antamisen jälkeen. Vaikka yhteenvedossa ei suoraan väitetäkään rokotteen olleen määräävä kuolinsyy, tiedot osoittavat suurimman osan kuolemista tapahtuneen nopeasti rokotusten antamisen jälkeen. Vauvat olivat olleet terveitä ennen rokotusta, sanotaan yhteenvedossa.

Rokotteen on todettu liittyneen äkillisiin kätkytkuolemiin ja autismitapauksiin. On myös merkityksellistä huomioida, että dokumentissa mainitut äkilliset, yli vuoden ikäisten lasten kuolemat kolmen päivän sisällä Infanrix hexaTM -rokotteen saamisesta olivat ylittäneet odotetut kuolinluvut.

Raportti luettelee 1 742 raportoitua haittavaikutusta, joista 503 on luokiteltu vakaviksi. Raportin paljastaneet tahot muistuttavat kuitenkin, että raportoitujen ja todellisten haittavaikutusten välinen kerroin on vähintään 50 (mistä päädytään noin 87 000 haittavaikutukseen). Tämä johtuu siitä, että lääketieteellisen tutkimustiedon mukaan raportoiduksi tulee ainoastaan keskimäärin kaksi haittavaikutusta sadasta (Journal of the Royal Society of Medicine, Volume 84, kesäkuu 1991, s. 341).

Erilaisia haittavaikutuksia on havaittu 825, ja niiden on todettu vaikuttaneen kaikkialle rokotettujen elimistössä, kuten hermostossa, immuniteetissa, keuhkoissa, iholla sekä näkö- ja kuuloaistissa. Lisäksi haittavaikutuksia on todettu mm. luustossa, munuaisissa ja hormonijärjestelmässä.

GSK:n raportoima Infanrix hexaTM on yhdistelmärokote, joka on kehitetty kuutta tautia vastaan. Sitä ollaan tuomassa Suomen rokotusohjelmaan nykyisin annettavan Infanrix-poliorokotteen tilalle, jossa on suojaus viittä tautia vastaan: hinkuyskää, kurkkumätää, jäykkäkouristusta, poliota ja Hib-bakteeria. Uudessa rokotteessa on kuudentena lisäksi myös B-hepatiittisuojaus.

Raportin sanotaan osoittavan, että "lukemattomat haittavaikutukset, jotka on lueteltu luottamuksellisessa dokumentissa, ovat tiedoiltaan varsin erilaiset kuin GSK:n antamat tiedotteet lääkäreille ja farmaseuteille". Raportin paljastanut järjestö kirjoittaa, että "on täysin selvää, että tämän paljastuneen dokumentin valossa Infanrix hexa on potentiaalisesti kaikkein vaarallisin lapsille annettavista rokotteista"."

 

Näin kertoo keskiviikkona päivätty Verkkomedia. Koko GSK:n paljastettu raportti ja artikkeli löytyy täältä http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=6462

Luin jostain vähän aikaa sitten, että suomalaisia pidetään "hölmönä orjakansana, jolle tehdään ihmiskokeita rokottein ja lääkkein". Eipä paljon naurata enää.

Suomen velkaannuttaminen EU-tukipaketein on myös aika hölmöä. Suomeahan ei muuten orjuutettaisi, mutta kun sillä on aika hölmöt, orjalliset johtajat, jotka orjuuttavat kansamme hölmöyksissään.

Voidaan nähdä, että Saksa on Euroopan Unionin (talous)veturi. Voidaan myös ajatella, että Saksa hävisi toisen maailmansodan, mutta näennäisestä häviöstään huolimatta jatkaa nyt voittokulkuaan EU:n eliitin kärkenä ja käskyttäen muita. Hävisikö Saksa siis oikeastaan, pitkässä juoksussa, lainkaan "maailmojen sotaa"? No ei. Euroopan Unioni syntyi Euroopan teräs- ja hiiliyhteisön pohjalta Ranskan ja Saksan välisenä liittona. Euroopan teräs- ja hiiliyhteisö luotiin nostamaan Saksan ja Ranskan infrastruktuuria toisen maailmansodan jälkeen, luomaan maiden välille ystävälliset suhteet, mitkä sota oli raunioittanut, ja myös vahtimaan Saksan, häviäjävaltion, teräksen tuotantoa: teräksestähän tehdään aseita, eikä Saksalle tässä suhteessa nähty varaa kääntää selkää uuden sodan pelossa. Mutta paradoksaalisesti herrakansa käänsi tämän eleen voitokseen. Se nähdään tänä päivänä siinä, kuinka Saksalla on varaa johtaa EU:ssa muita.

Ai miten niin?

Paitsi talousveturina, näyttää Saksa nyt esimerkkiä myös historian henkisessä perinnössä Euroopalle. Natsisaksan aikaan natsisaksassa levitettiin Euroopan kansojen yhdistymisen ihannointia ja "Euroopan liitosta" puhuttiin. Vaikka "Euroopan liitto" oli julkinen puheenaihe, oikeasti Hitlerin sisäpiiri tavoitteli Suur-Germaniaa. Se tarkoitti Saksan herruutta muiden kansojen yli - ei yhteistyötä ja liittoa muiden kansojen kanssa.

Euroopan Unionissa näemme  natsisaksan aikaisten ihanteiden toteutumisen. Mutta yhtä ei lausuta ääneen. 

Ihmiskokeet. Niitäkin natsisaksassa nimittäin harjoitettiin. Salaa. Ja osin moni tiesi niistä. Niin kuin nyt näistäkin vauvoilla tehtävistä ihmiskokeista moni nyt lukee. Mutta montaako oikeasti liikuttaa. Eipä se liikuttanut natsisaksassakaan. Ja jälkikäteen sitten jeesusteltiin ja moralisoidaan.

Ja hölmöintä on, että Saksassa on tällä hetkellä kielletty muistamasta että natsisaksassa oli hyvääkin - niin kuin kaikissa yhteiskunnissa on. Tasapuolinen ja objektiivinen historiankirjoitus, mikä muualla alkaa nostamaan päätään kun puhutaan toisesta maailmansodasta ja natsisaksan osuudesta siinä, on Saksassa yhä kielletty puheenaihe ja puuttuu melkein kokonaan. Saksalaiset itse pitävät itseään syyllisenä kaikkeen mitä tapahtui ajanjaksona 1930-45. Näin heille opetetaan kouluissa. Tämäkin osoittaa sen, miten se mistä ei puhuta, on kuitenkin aina läsnä. Saksan historiassa kummittelee pölystä ravistamaton natsisaksan aave. Niin kauan kuin sitä ei vedetä valoon, se ei haihdu. Kansa ei voi oppia siitä, mikä on piilotettu. Historia kaipaa totuutta puhdistuakseen. Euroopan likapyykki pitää valkopestä, tai näistä haamuista kärsimme kaikki,

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

Tuo rokete-esimerkki on todella hyvä. Näin tehtiin Natsi-Saksassa ja Neuvostoliitossa aikanaan.

Oletko jo ilmiantanut tämän hirvittän kauhean ihmiskokeen ystävällesi dosentti Johan Bäckmanille?

Taisto Merilä

Hei meillä on flunssa. Rokotetaan kaikki. :D

Kalle Virtanen

En ymmärrä. Juutalaisten omistuksessa olevat lääkefirmat käyttää hyväksi viattomia lapsia ja sinä puhut natseista. Sekav a kirjoitus tai sitten puoli pulloa Jack Danielsia on tehnyt tehtävnsä.

Anu Palosaari

Mietiskeleppä tuota lausetta hetken (löytyy tekstistä): " Mutta paradoksaalisesti herrakansa käänsi tämän eleen voitokseen. "
Historiassa tekijät saattavat muuttua, mutta silti historia toistaa itseään, ellei siitä mitään opita.
Juutalaisten joukkotuhonnasta ei opittu mitään, eikä heidän talousjärjestelmäänsä onnistuttu tuhoamaan - joten se jatkaa voittokulkuaan. Ei siinä sen kummempaa.
Kai ymmärrät, että juutalaisillakn on kansallisuus, että he eivät ole "vain juutalaisia"?
Tiesitkö että toisen maailmansodan aikaan oli myös juutalaisia jotka osallistuivat juutalaisten joukkotuhontaan?
Jne.

Kalle Virtanen

Viimeiseen lauseeseen vastaus: Kyllä. Myös Hitler oli 1/4 juutalainen.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll Vastaus kommenttiin #5

K.V.> ... Myös Hitler oli 1/4 juutalainen......

ooooooooo

Voisko tuota varmentaa jotenkin? Jompi kumpi isovanhemmista oli juutainen?

Kalle Virtanen Vastaus kommenttiin #7

Hitlerin mummo oli piikana rikkaassa juutalaistalossa ja tuli raskaaksi. Lapsen isää ei tiedetä varmuudella. Väitettä Hitlerin 1/4 juutalaisudesta ei olla koskaan pystytty osoittamaan oikeaksi tai vääräksi.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Kaukopartion poikana sanon, että helvetissä älkää alistuko soopaan. Rakkautta on olemassa.

Jean Monto

Suomessa on ollut aina vallalla jonkin tasoinen rokote riippuvuus. Ainakin peruskouluvuosien alkuaikoina terkka oli aina persettäni piikittämässä. Itse olen sitä mieltä että rokotteita iästä riippumatta tulisi käyttää vain jos niille on ehdoton tarve. Rokotteethan otettiin ( vauvoille suunnatut ) käyttöön jotta Suomeen saatiin lisää väestöä. Ne kun poistivat monet ”kulkutaudit” kokonaan. Ruisku kai karkasi jossain kohden tassuista. Eikös se ole ihan tutkittu ja monesti että turhat rokotukset ovat yksi syy miksi monet terveysongelmat kuten allergiat ja yleinen vastustuskyvyn puute ovat lisääntyneet roimasti. Ihmiset jotka luonto ennen karsi ennen kuin he ehtivät lisääntyä ja siirtää heikkoa terveydellistä perimäänsä eteenpäin pidetään nykylääketieteen keinoin hengissä ja levittämässä ongelmaa eteenpäin. Painotettakoon että likinäköisenä myös itse olisin kuollut jo lapsena. Toden näköisesti olisin törmyyttänyt itseni hengiltä viimeistään juostessani päin Karjalan mäntyä. Natsi- Saksaa ja SNTL:a syytetään usein ”ihmiskokeiden” toteuttamisesta. Monet muutkin kansakunnat ovat tehneet samaa. Esim. USA:ssa testattiin vielä 90 luvulla sotilaita. Heidän fyysisiä reaktioita eri kemikaaleille sekä myös heidän psyykettään ja sen käyttäytymistä. Mitä tulee Saksan hegemoniaan Euroopassa perustuu se pääosin poliittisten aaveiden pelkoon. Idea yhtenäisestä Euroopasta lähti jo Rooman valtakunnasta josta se siirtyi Itä- Rooman valtakuntaan, Kaarle Suuren päähän ( hän halusi muun muassa että kaikki eurooppalaiset omaksuisivat latinan kielen ) ja siitä Napoleon Bonaparten suunnitelmiin. Hitler ja oluttuvan kaverit vain sovelsivat vanhaa. Koska ihmiskunta vaikuttaa kehittyvän tiettyyn suuntaan tulee Euroopastakin vielä joskus yksi isohko yksikkö – ellemme sitten räjäytä itseämme ilmaan sitä ennen. Tälle tulevalle valtakunnalle E.U on vasta alkusoitto. Monesta tulee yksi. Lopuksi generalissimus De Gaullea mukaillen ”Eurooppa olkoon satujen prinsessa, ilojen nymfi ja freskojen madonna – kaikki tämä yhtä aikaa.”

Toimituksen poiminnat