Anu Palosaari - Tiukka Lady Mansesta

Ilmoittaudun vapaaehtoiseksi äärioikeistolaiseksi Koivulaakson tilaisuuteen

Yle kertoo nettisivuillaan tänään, että poliisi on selvittänyt Jyväsylän kahakoitsijoilla olleen -  kummallakin osapuolella  - vahingoittamiseen tarkoitettuja aseita mukana.

"Poliisin mukaan tapauksen esitutkinnassa on käynyt ilmi, että tilaisuuden järjestäjän toimesta oli pyydetty vapaaehtoista henkilöä seuraamaan paikalle tulijoita äärioikeistolaisten aiheuttaman mahdollisen häiriön vuoksi. Mies ei ollut virallinen järjestyksenvalvoja. 

Yhteenotto syntyi hänen pyrkiessään estämään kolmen henkilön sisälle pääsyn, koska arveli heidän aiheuttavan häiriötä. ...

...Poliisi kertoo, että molemmat osapuolet olivat varustautuneet toisen vahingoittamiseen soveltuvilla välineillä. Poliisi ei halua toistaiseksi tarkentaa, millaisista välineistä oli kyse, eikä kerro tässä vaiheessa tarkemmin tapauksen yksityiskohdista.

- Tällaiset välineet ovat sellaisia, joilla voi toista vahingoittaa ja mitä yleisellä paikalla ei saa ilman erityistä syytä olla mukana, kertoo komisario Tuomo Korhonen Keski-Suomen poliisilaitokselta.

Korhonen toivoo, että tutkinnan edetessä saadaan lisätietoa myös siitä, onko mahdolliseen välikohtaukseen ennalta erityisesti valmistauduttu. "

Ajattelinkin mennä Dan Koivulaakson ja Li Anderssonin seurueineen saapuessa Tampereelle seuraavan kerran äärioikeisto-teemalla esiintymään paikan päälle testaamaan, josko pääsen sisään tapahtumaan vai en - ihan sillä perusteella, mitä poliittisesta suuntautumisestani huhutaan. Haluan tietää, onko Danilla "musta lista".

Eli hip hurraa, täältä tullaan. Mutta ottakaapa järjestyksenvalvojat ja "järjestyksenvalvojat" ovella iisisti - minulla voi olla lapsia mukana.

Ei dissamisessa sinänsä mitään väärää (tai laitonta) ole, jos kyseessä on yksityinen tila. Mutta kun tässäkään tapauksessa ei ollut. Kirjaston sali on julkinen tila. Ihmettelenkin, miksi kaupungit (kyseinen tilaisuus järjestettiin Jyväskylän kaupungin pääkirjaston salissa ) ja yliopistot (Koivulaakson tilaisuuksia on järjestetty myös yliopistojen tiloissa) osallistuvat  ääriryhmien toiminnan ja kahakoitsemisen tukemiseen Suomessa.

Minusta ääriryhmien toiminta pitäisi pitää edelleen suljetuissa tiloissa autotalleissa ja kellareissa, niin kuin ennen vanhaan, pois julkisilta paikoilta ja tavallisen kansan näkymättömissä. Siellä saavat sitten keskenään kahakoida niin paljon kuin jaksavat.

http://yle.fi/uutiset/poliisi_jyvaskylan_kirjastopuukotuksesta_molemmill...

 

EDIT: Blogi julkaistiin parikymmentä minuuttia sitten, mutta tähän mennessä mukaani Koivulaakson mahdolliseen tilaisuuteen on ilmoittautunut jo ainakin viisi muuta äärioikeistolaista. Etsimme riveihimme paitsi muita lapsekkaita ja rauhaarakastavia äärioikeistolaisia, myös muun muassa imettäviä äärioikeistolaisia ja eläinrakkaita äärioikeistolaisia.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (63 kommenttia)

Käyttäjän kaikupohja kuva
Teemu Roni

Laitavasemmiston rasismin ja natsismin vastainen toiminta on tarpeellista ihan julkisestikin, kun ei sitä kukaan muukaan tee. Ei varsinkaan herrat Alexander Stubb ja Suomen tasavallan Sauli Niinistö. Ovatko ottaneet edes kantaa?

Heikki Porkka

Eli äärivasemmiston väkivaltatoiminta on ok, koska on voimaton olo?

Käyttäjän PanuRaatikainen kuva
Panu Raatikainen

Kerropa meille tietämättömille, mitä kaikkia väkivaltarikoksia äärivasemmisto on Suomessa tehnyt? Tai edes yksi tapaus?

Jussi Jääskeläinen

Laitavasemmisto voisi mainitsemasi toiminnan lisäksi joskus kertoa, miten heidän mielestään sitä rasismia voisi vähentää.

Simon Wahlroos

Vai ei tee? Juurihan me kaikki olemme päässeet juhlimasta eilen vietettyä natsismin vastaista VOITON PÄIVÄÄ. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-...

Ja todellakin oli kyse VOITOSTA, jonka rahoittaneet sionistipankkiirit ja heidän kätyrinään toimineet valtiokapitalistit realisoivat toisessa maailmansodassa eli saivat kaupattua ihmisille tuottamansa aseet sekä ryöstettyä ihmiset köyhiksi. Sodan loppulasku oli siis inhimillisesti käsitettynä pahasti tappion puolella, mutta eniveis nou hätä. Onneksi sentään voitto ja voiton päivä merkitsi sitä että Israelin valtio saatiin perustettua voiton turvin ja lukuisat Neuvostoliiton kasaarijuutalaiset pääsivät muuttamaan luvattuun isänmaahansa, mikä teki voiton päivästä suuren isänmaallisen juhlan heille ja kaikille jotka rakastamme Israelia ja neuvostososialistista valtiokapitalismia sekä fasismia. Mielestäni on kuitenkin hassua että kommunistit juhlivat voiton päivää, joka on oikeasti fasistien kapitalistinen symboli ja juhlan aihe, mutta sellaista tää ihmisen itsepetos on. Siinä ei enää Stubbin ja Niinistön kommentteja kaivata tässä krapulatilassa, jonka voiton päivä toi. Riittää kun he tiedottomuutemme turvi kapitalisoivat maastamme voitot Israelin hyväksi, johon ne päätyy tässä €uropajatsossamme.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ei vanha ja virttynyt antisemitismi siitä kaunistu että vaihtaa juutalaissanan sionistisanaksi.

Simon Wahlroos Vastaus kommenttiin #63

Ei niin mutta Si(m)onismi on oikeasti voitokas ja maailman paras asia, sillä pakkohan meidän Mooseksen seuraajien eli israeliittien oli saada oma isänmaa tämän kaiken orjuutuksen ikeestä jota €urososialistien fasismi ja valtiokapitalismi meille aiheuttaa.

Sini voi tunkea sen antisemitisminsä sinne mihin aurinko ei paista. Shalom!!!

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #64

Kerjäätkö banneja vai mikä sinua riivaa. Tunkea??
Jos et halua kommentteja niin kirjoita samanmielisten sivuilla.

Simon Wahlroos Vastaus kommenttiin #65

Totta kai haluan kommentteja, mutta sinä näköjään et ikään kuin kerjäisit banneja sillä, ettäsyyttelet minua antisemitismistä väärin perustein.

Mitä taas tulee Dan Koivulaakson ja muiden vasemmistolaisten poliitistsiin propagandatilaisuuksiin, niin haluaisin tulla sinne seuraavalla kerralla kiittämään sydämellisesti niistä, sillä ne ovat parasta apua NWO sionisti-kapitalisteille Israelissa ja edesauttavat (Neuvostoliiton tavoin) tällä kertaa meidän eurooppalaisten yksityisomaisuuden tappiin verottamista, jolla Israelin valtio kustannettiin ja tullaan vastaisuudessakin tekemään.

Simon Wahlroos Vastaus kommenttiin #63

Yritätkö kenties kiihottaa minua antisemitismiin pistämällä sanoja suuhun? Yhtä lailla voisin sanoa että se antisemitismi on ilmeisesti sinulle niin hyvä asia ettei sitä saa tunkea sinne missä aurinko ei paista, kuten vaikkapa pohjolaan?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #67

Hurjaa vouhotusta. Miksi. Saan kyllä väittää että sionismi-sanaa käytetään jotta ei tulisi arvostelua antisemitismistä.

Simon Wahlroos Vastaus kommenttiin #68

En käsitä mikä pakkomielle sinulla on jankata siitä antisemitismistä. Skotlannissa ei muuten aurinko paista senkään vertaa mitä pohjolassa. Mikähän mystinen paikka sinulla oli mielessä kun niin loukkannuit sen tunkemisesta sinnen missä aurinko ei paista?

Pitääkö arvata? Kaveri arveli että Turkua, kun se on kuulemma Suomen perseenreikä.

PS. Tämä oli muuten luetun ymmärtämisen testi, jota et läpäissyt.

Petri Haapa

"Yle kertoo nettisivuillaan tänään, että poliisi on selvittänyt Jyväsylän kahakoitsijoilla olleen - kummallakin osapuolella - vahingoittamiseen tarkoitettuja aseita mukana."

Väärin. Poliisin tiedottaja on todennut, että molemmilla osapuolilla oli henkilön vahingoittamiseen SOVELTUVIA ESINEITÄ hallussaan.

kati sinenmaa

Koville ottaa tunnustus. Kerrataan vielä:
"Poliisi kertoo, että molemmat osapuolet olivat varustautuneet toisen vahingoittamiseen soveltuvilla välineillä. Poliisi ei halua toistaiseksi tarkentaa, millaisista välineistä oli kyse, eikä kerro tässä vaiheessa tarkemmin tapauksen yksityiskohdista.

- Tällaiset välineet ovat sellaisia, joilla voi toista vahingoittaa ja mitä yleisellä paikalla ei saa ilman erityistä syytä olla mukana, kertoo komisario Tuomo Korhonen Keski-Suomen poliisilaitokselta."
.

Molemmat osapuolet olivat varustautuneet ilmeisesti puukoilla, koska raksamiehet saavat kantaa puukkoa haalareissaan. Sen sijaan heillä ei ollut esimerkiksi nyrkkirautoja, koska niille ei voi olla mitään erityistä syytä.

Petri Haapa

Kenen pitää tunnustaa ja mitä, Kati?

Käyttäjän PanuRaatikainen kuva
Panu Raatikainen

Arvailemalla nämä asiat varmasti selviävät...

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Tämä koko kirjoitus kommentteineen paljastaa suomalaisen mielenlaadun synkän puolen.

Käyttäjän jremes kuva
Juha Remes

Unohdat yhden pikku jutun. Ei ole olemassa oikeistoa ja vasemmistoa. On olemassa vain vapaus ja tyrannia. Iso valtio, oli kyseessä oikeistolainen tai vasemmistolainen, konservatiivinen tai liberaali valtio, edustaa silti tyranniaa.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Follow the money.

Vihtori Kosolasta ei tullut koskaan Suomen diktaattoria, koska hän suhtautui kielteisesti ruotsinkielisiin, ja Suomen pääomat olivat tuolloin aika totaalisesti suomenruotsalaisten sukujen hallinnassa. Kumoushankkeet tyssäsivät rahoituksen puuttumiseen.

Eipä näytä hyvältä nytkään äärioikeiston rahoitus. Se, kellä rahaa Suomessa on, ei ole kiinnostunut maahanmuuton vastustamisesta, sillä maahanmuutto on nimenomaan talouselmän ajama asia, jotta saadaan riittävästi uutta työvoimaa takamaan talouden kasvu.

Äärioikeistolaista ei odota mikään muu, kuin KÖYHYYS.

Lasse Laaksonen

Hyvä MIkko!

Todellakin, kun päästetään maahan miljoona mamua, niin talouden yhteenlaskettu volyymi kasvaa. Ja silloin kasvaa rikkaiden tulot ja maan hinta edelleen.

Mutta nuppia kohti talous pienenee, rajusti alimmassa kvartiilissa. Se pienenee työttömyyden vuoksi ja se pienenee hintojen nousun vuoksi. Muut hinnat nousevat paitsi työn hinta.

Simo Narkala

Lasse !
Linna pisti Pohjantähdessä Oskari Kivivuoren tokaisemaan Koskelalle samanlaisesta nollasummailusta: "pitkälleppä sinä luulet porvarien ajattelevan ! "

Käyttäjän wahrheit kuva
Kari Kero Vastaus kommenttiin #9

Tuskin oli Oskari. Koskela lienee Akseli.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #25

Taisi Osku kuolla Tampereen taisteluissa. Janne Kivivuori varmaan.

Käyttäjän wahrheit kuva
Kari Kero Vastaus kommenttiin #9

Anteeksi Narkala. Se oli kyllä Oskari.
- Pitkällepä sinä luulet isäntien ajattelevan.

Pettyneitä yleislakkotunnelmia Oton, Jannen, Oskarin ja Akselin kesken.

Haapa. Oskarin tappoivat saksalaiset pernamaalle matkalla pakoon Venäjälle.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #47
Käyttäjän LeenaLhdesmki kuva
Leena Lähdesmäki

Lapuan liike siivosi kommunismin lähes kokonaan, mutta sitten niihin muilutksiin ka kyydityksiin se homma kaatui lopulta. Välillisesti siis lapuan liike oli paikallaan, mutta käsistä karaanneena se torpattiin.

Onhan se hupaisaa että fasistisin ottein teilattiin kommunismi.

sitten kun kommunismin uhka poistui estettiin myös se diktatuuri ja fasismi.

veikeää porukkaa me suomalaiset. Vahvassa on demokratian ja oikeudenmukaisuuden juuret ja kaipuu meillä ja se näkyy nykyisessäkin liikehdinnässä.

Ote wikipedista koskien Vihtori Kosolaa:

"Taustansa puolesta Kosola oli sopiva talonpoikaisen kansanliikkeen johtajaksi, mikä toi hänelle myös tiettyä auktoriteettia.[18] Monien – myös useiden Lapuan liikkeen merkittävien taustavaikuttajien – mielestä Kosola kuitenkin toimi liikkeessä vain sattumalta esiin kohonneena keulakuvana eikä hänellä ollut todellisia johtajanominaisuuksia. Päätöksiä tehtäessä hän oli usein hiljaa tai muiden ohjailtavissa.[27] Kosolan yleissivistystä ja taktista älyä on myös epäilty; hänen on kerrottu kysyneen maineensa huipulla ollessaan erään kostean ravintolaillan aikana tukijaltaan Kai Donnerilta: "Kuulkaa, sanokaa nyt minkälainen semmoinen tiktaattori oikein on? Onko hän sellainen, että hänen ei tarvitse noudattaa lakeja?"[28] Kosolan tärkein rooli oli siinä, että hän myötäili fanaatikkoja ja liikkeen johtajan auktoriteetilla "antoi luvan" muilutuksiin ja kyydityksiin, jotka käsistä karattuaan lopulta sitten vesittivät liikkeen kannatuksen. On sanottu niinkin, että liikkeen sisällä hänellä oli valta sallia ja käskeä, mutta ei kieltää"

Petri Haapa
Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Anu tekee ää-protestinsa jos Anu haluaa.

Jos tilaisuus järjestetään kirjastossa, ja Anulla kättä pidempänä lapsi mukana, muista lainata NallePuh samalla reissulla.

Simo Narkala

Sitä paitsi vasurien taskuissa olevat on "rauhankynttilöitä ! "

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Kaikesta paskanjauhamisesta huolimatta, tosiasia on, että 2000-luvun Suomessa vain oikeisto, ja tarkemmin sanottuna äärioikeisto harrastaa politiikan jatkeena väkivaltaa.

Itse esim. olen jo miettinyt, onko turvallisuuteni uhattuna, kun arvostelen oikeistoa värikkäilläkin kielikuvilla.
Uskon, että se usein aiheuttaa isoja vihantunteita näytön toisella puolella...

Oikeistolaiseen luonteenpiirteeseen kun kuuluu väkivallankin käyttö omaisuuden suojelussa, johon kaikki aina kuitenkin perustuu.
Kansalaissodankin käymisen syy oli omaisuuden suojaaminen ihmishenkien kustannuksella. Silloin hopeavaasi, tai aitan viljalaari oli ihmishenkeä arvokkaampi......siis sorrosta poispyrkineiden ihmishenkeä arvokkaampi.

Asioilla yleensä ei ole vain kaksi eri näkemystä, vaan kaksisataa eri näkemystä, ja kaikille löytyy perusteensa...........Esim. väitöskirjan muodossa.

Ei oikeistolaisen kansalaisen tarvitse pelätä henkilökohtaisen turvallisuutensa puolesta, poliittisen vastapuolen taholta, koska se ei ole millään tavalla relevanttia.

Ne tietävät kyllä sen, ja niillä on isompi mantelitumake, josta on olemassa tieteellinen brittitutkimus, jos ymmärrätte mitä tarkoitan...

Käyttäjän olavilaitala kuva
Olavi Laitala

"Kansalaissodankin käymisen syy oli omaisuuden suojaaminen ihmishenkien kustannuksella."

Eikö se kuitenkin lähtenyt liikkeelle ajatuksesta kaiken omaisuuden konfiskoimisesta tiedostavalle luokalle, ihmishengistä piittaamatta?

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Olavi Laitala, tuo on yksi kahdesta sadasta näkemyksestä, ja sillä tavalla perusteltu. Oikeistolaisessa yliopistossa menisi läpi helpostikin.

Oikeistolaiset tappoivat siksi, kun niiden omaisuutta oli uhattu, ja niillä oli siitä kova hätä...........Omaisuudesta........Jumal'auta, räteistä ja lumpuista.....Voitteko kuvitella....

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström Vastaus kommenttiin #14

Viime vuonna Tampereen Pridessä todistettavasti "ääri"vasemmisto kävi väkivaltaiseksi ja esti FDL:n yhden, siis yhden NAISedustajan mukaantulon. Vaikka hänellä oli kaksi "turvamiestä" mukanaan, kävivät anarkomarkot heittelemään naista kaljatölkeillä, uhkailivat ja solvasivat. Ja sinä Markku Tyry väität, että oikeisto on ainoastaan se, joka väkivaltaa harrastaa. Monia muitakin todistettavasti äärivasemmiston väkivaltaisuuksia viimeaikoina on YouTube tulvillaan, esim Århusin tapaus! Ei auttanut siinäkään Dan Koivulaakson syyttävät sormet vaan oma poppoo riehui sen verran kovasti, että n. 100 vasemmistolaista joutui putkaan!

Tässä vielä linkit;

http://www.youtube.com/watch?v=okF9t9mOBKY

http://www.youtube.com/watch?v=il2Q6tF2m4U Kohdasta 3:30

Käyttäjän olavilaitala kuva
Olavi Laitala Vastaus kommenttiin #14

Vasemmistolaiset tappoivat siksi, kun niillä ei omaisuutta ollut, ja niillä oli siitä kova hätä...........Omaisuudesta........Jumal'auta, räteistä ja lumpuista.....Voitteko kuvitella....

Simo Narkala

Just Markku "rauhankynttilöitä" tuli.
Mutta NIIN, tottakai ainakin meillä.
€Uhun ei saa rinnastaa, vain siellä on vasurianarkistejä.
Punainen armeijakuntakin oli lahtarien juoni.

Sä oot harh...maailmoissas !

Mauri Skön

Näin Itävallassa.http://yle.fi/uutiset/aarioikeiston_tanssiaisia_vastustanut_marssi_johti_kahakkaan/6477987

Eero Tillanen

"Kaikesta paskanjauhamisesta huolimatta, tosiasia on, että 2000-luvun Suomessa vain oikeisto, ja tarkemmin sanottuna äärioikeisto harrastaa politiikan jatkeena väkivaltaa."

Siinäpä sitä paskanjauhamista vasta tulikin! Anarkistit ja OE-hampuusit ovat selkeästi vasemmiston agendalla liikkeellä ja niin punikit kuin viherpunikitkin komppaavat niitä. Ne ovat tehneet terrori-iskuja, uhkailleet ihmisten henkeä ja terveyttä ja järjestäneet mellakoita.

Valheilla ei niiden tekosia puhtaaksi pestä.

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

Hyvä Anu! Olen demokratian vahva kannattaja ja liittyisin puolueeseenne mutta näin vanhana en aio enää vaihtaa omaani vaan yritän omalta osaltani siellä demokratiaa edelleen vahvasti painottaa.
Täälläkin lähti liikkeelle kinastelu vanhoista ääriainestaistoista ja jätettiin nykypäivän LUMEDEMOKRFATIA käsittelemättä.
KIRJASTO on julkinen tila, verorahoilla kustannettu ja sinne pitää jokaisella kansalaisella olla oikeus päästä. Ei kait voi olla mahdollista, että pääsy estetään järjestysmiesten avulla. Mikäli tilaisuus on sellainen, että se ne järjestysmiehet vaatii sitä ei ole syytä pitää julkisessa tilassa. Tämähän jo enteilee kansallisSOSIALISTIEN käytäntöjä Saksassa,jossa alku oli juuri tällainen eli estettiin "vääränlaisten" ihmisten pääsy julkisiin paikkoihin!!!
Tampereelle asti en nyt sentään lähde mutta mikäli tännepäin tilaisuus tulee pitää katsoa pääsenkö sisälle jos laitan PERUSpaidan päälle!
Olen Anu hengessä mukana!
(Ps. Puukotusasiat ovat vakava juttu ja itsekin opettajana olen joutunut keskelle vakavaa episodia, joten luotan tässäkin asiassa poliisien ammattitaitoon asian käsittelyssä!!)

Käyttäjän eerojalkanen kuva
Mari Yritys

Jos nyt saivarrellaan ,niin kyllähän tämä porukka pääsi vapaasti julkiseen tilaan eli kirjastoon sisälle. Ei ulko-ovella ketään ollut käännyttämässä. Ihan vapaasti olisivat voineet lainailla kirjoja.

Salin ovella, jossa esitys oli, käännytettiin. Vaikea sanoa jälkiviisaana olisi porukka pitänyt päästää sisälle puukon ja kaljakassien kanssa. Toivon todella, että heillä oli tarkoitus tulla vain seuraamaan esitystä, eikä vahingoittamaan esiintyjiä.

Poliisin esitutkinnan jälkeen ollaan viisaampia.

Luultavasti seuraavassa kirja-esittelyssä on jo oikeat järjestysmiehet.

Kalevi Seppänen

Sä sitten Tyry jaksat tätä. Oikeistoo sielä, oikeistoo täälä, vasemmisto ikihyvä, täysin sun kriittisyyden tajun ulottumattomissa. Kyllä sua on pitäny elämässä kusettaa tosi rankasti että noin vihaseks on tullu ajatukset omasta ideologiasta johon petyit niin pahasti ja kuitenkin niin asiaasi uskoen että tämän negation projisoit(kohta 1) sitten täysin perättömästi kaikkiin niihin asioihin joista et pidä ja joita et edes tunnu ymmärtävän. Täälä ei kukaan kulje niin laput silmillä kuin sinä. Ei edes Härköset , Börjet jne.

P.s. katsotaan, katsotaan. Kohta 1

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

"P.s. katsotaan, katsotaan. Kohta 1"

Mitähän tuo tarkoittaa?

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

Pistämpä vielä uudemman kerran =)

Viime vuonna Tampereen Pridessä todistettavasti "ääri"vasemmisto kävi väkivaltaiseksi ja esti FDL:n yhden, siis yhden NAISedustajan mukaantulon. Vaikka hänellä oli kaksi "turvamiestä" mukanaan, kävivät anarkomarkot heittelemään naista kaljatölkeillä, uhkailivat ja solvasivat. Ja sinä Markku Tyry väität, että oikeisto on ainoastaan se, joka väkivaltaa harrastaa. Monia muitakin todistettavasti äärivasemmiston väkivaltaisuuksia viimeaikoina on YouTube tulvillaan, esim Århusin tapaus! Ei auttanut siinäkään Dan Koivulaakson syyttävät sormet vaan oma poppoo riehui sen verran kovasti, että n. 100 vasemmistolaista joutui putkaan!

Tässä vielä linkit;

http://www.youtube.com/watch?v=okF9t9mOBKY

http://www.youtube.com/watch?v=il2Q6tF2m4U Kohdasta 3:30

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry Vastaus kommenttiin #21

Yksittäistapaus.

Blogisti Kati Sinenmaa voi paremmin perustella, mitä tällaisessa yhteydessä tarkoittaa yksittäistapaus.

Ero on siinä, että oikeistolainen väkivalta on huomattavasti yleisempää, raaempaa- ja kohdistuu poliittisella motiivilla vasemmistoon.

Siis, vasemmistoon, ja aina IHMISIIN!

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström Vastaus kommenttiin #27

Niin, tämä Pride-kulueeseen halunnut NAINEN ei varmaan ollutkaan sitten ihminen?

Väkivalta on aina tuomittavaa, oli se kenenkä hyvänsä tekemää ja kohdistuvaa, mutta en lähtis yleistämään vain ja ainoastaan yhtä ääripäätä, kun molemmat kykenevät ja osallistuvat väkivaltaisuuksiin.

Dan Koivulaakso itse lietsoo puheillaan väkivaltaa, se on todistettavasti nähty jo moneen kertaan. Hänellä on myös ilmiömäinen kyky "tietää" asiat paremmin kuin kukaan muu tässä maailmassa ;)

Eero Tillanen Vastaus kommenttiin #27

"Yksittäistapaus."

Miksi Jyväskylän yksittäistapaus on sitten "todiste" äärioikeiston noususta Suomessa? Punikkien propagandavalheita, ei mitään muuta.

Käyttäjän HenriHakkarainen kuva
Henri Hakkarainen Vastaus kommenttiin #21

Sinne pride kulkueeseen toki vissiin pukeuduttiin provosoivasti natsikamppeisiin ja otettiin vielä pari apukoulun käynyttä apulihasta mukaan ja sitten ihmeteltiin, että seksuaalivähemmistöjen puolesta käydyllä marssilla vähän provosoiduttiin, etenkin kun tuo äärioikeisto ei oikein sujuvasti profiloidu vähemmistöjen puolustajana?

No, väkivalta on aina väärin ja huutelukin on melkoisen epäsivistynyttä, itse tyytyisin ehkä oikeistoteinejä tuijottamaan jonkinlaisen epäuskon ja säälinsekaisin tuntein. Kattelee jotain patriootti.comin "taisteluraportteja", niin porukalla tuntuu olevan aina win-win tilanne päällä. Jos vasemmisto ei uskalla vastata provokaatioon, niin se on voitto ja jos se uskaltaa vastata provokaatioon, niin sekin on voitto. En kyllä pidä antifa-perseilystä sen enempää, kuin nahkapäidenkään toilailuista.

Kaikenlaisissa yleisötilaisuuksissa ja seminaareissa olen käynyt ja monenmoista hörhöä sinne joukkoon aina mahtuu, mutta kyllä sitä toivoisi, että tapahtuman luonteesta riippumatta saliin ei päästettäisi porukoita työkalujen ja kaljakassien kanssa, etenkin jos paikalle ollaan selvästi tulossa aiheuttamaan häiriötä. Tuossa olisi pitänyt vaan hankkia virallinen järjestyksenvalvoja toimimaan yhteistyössä kirjaston oman vahtimestarin kanssa, eikä käyttää järjestysmiehinä kaverinkavereita, vaikka halvemmaksihan se tulee.

Onneksi ilmiö on marginaalinen, kansalliskiihkolu ja poliittinen väkivalta ei ole tätä päivää.

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström Vastaus kommenttiin #31

"Sinne pride kulkueeseen toki vissiin pukeuduttiin provosoivasti natsikamppeisiin ja otettiin vielä pari apukoulun käynyttä apulihasta mukaan ja sitten ihmeteltiin, että seksuaalivähemmistöjen puolesta käydyllä marssilla vähän provosoiduttiin, etenkin kun tuo äärioikeisto ei oikein sujuvasti profiloidu vähemmistöjen puolustajana?"

Jos Henrin mielestä polvipituinen hame ja musta tyköistuva nahkatakki on "natsikamppeita" niin kehoittaisin kaikkia Suomen naisia vaihtamaan hameen vaikkapa kansanomaisesti tuulipukuun, ettei leimattaisi "natsiksi".

Henri ei siis katsonut linkkien taakse. Jos joku pukeutui provosoivasti, niin syylliset löytyy kyllä ihan vasemmalta =D

Käyttäjän HenriHakkarainen kuva
Henri Hakkarainen Vastaus kommenttiin #38

Pahoittelen. Toivottavasti jatkossa kaikki FDL:n seksuaalivähemmistöihin kuuluvat jäsenet pääsevät pride-marsseille, tietenkin edellytyksellä, etteivät käytä tilaisuutta rasismin tai nationalismin edistämiseen, vaan rohkeasti ovat ylpeitä seksuaalisesta suuntautumisestaan ja kannustavat muitakin tulemaan kaapista.

En kai minäkään lähtisi maataloustuottajien mielenilmaukseen vastustamaan kirkon verotusoikeutta. Saattaisin saada minäkin perunasta päin kuonoa ;)

Videollahan kävi ilmi, mikseivät henkilöt olleet toivottuja. Fasistien osallistuminen vähemmistöjen oikeuksia puolustavalle marssille olisi vähintäänkin kornia. Yksityishenkilöinä noihin varmasti on kuka tahansa tervetullut kuten kokoomuslainen vappumarssille, mutta jos kokoomusnuoret tulisivat paikalle oman lippulinnansa kanssa, niin siinä saattaisi tulla vähän sanomista.

Selkeästihän tuonne tultiin vain provoamaan, apulihakset vielä mukana ja sitten käännetään koko marssin sanoma islaminvastaiseksi. Ei ihmekään, ettei heitä haluttu mukaan.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #38

Oliko niillä turvamiehillä myös puolihameet päällä?

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

Anu hyvä, että puolustat demokratiaa! Se on tärkeintä! LumeDEMOKRATIAA harrastavat eivät näe asian ydintä!
Ihmiset ovat pettyneet SOSIAALIdemokraatteihin, KRISTILLISdemokraateihin ja vasemmistoon ( entinen Suomen Kansan demokraattinen liitto). Demokratia on kärsinyt inflaation ja sen nimisellä puolueella ei ole kovin ruusuista tulevaisuutta edellisestä johtuen. Eli tavallinen kansalainen kavahtaa sanaa demokratiaa vaikka sen edistäminen tärkeintä länsimaisessa yhteiskunnassa onkin. Perussuomalaisilla tätä inflaation kärsinyttä sanaa ei ole ja siksi niin moni eri yhteiskuntaluokista luottaa meihin ja löytää sen kadonneen demokratian. Alkuinnostuksesta päästyäni taidan lopulta tajuta , että demokratia nimisellä puolueella ei taida olla tulevaisuutta vaikka Anu oikeita asioita ajaakin.

Lasse Askolin

Ja minä liityn Kansainliittoon koulujeni historiankirjoissa mainitun Ruotsi-Suomi -valtion edustajana ja Ylä-Voltan liittolaisena.

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Ei juma....rätei ja lumpui....Kui joku voiki tappaa...

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Anu on yöllä kirjoittanut blogin, ja kuin Väyrynen yön yli nukuttuaan, on miete muuttunut.
Tai, ei oo herännynnä vielä...

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Ensituntuma kommentista on se, että hekumoidaan ulkomaisella tapahtumalla, jolla puolestaan voitaisiin puolustella oikeiston tekemää vastaiskua suomessa.

Oletko Mauri Skön iloinen, kun ulkomailla tapahtuu, jonka vuoksi Suomen tapahtumia voi puolustella, tai vähätellä?

Simo Narkala

Rauhankynttilöitä alpeilla.
Väkvalta on tiedostavaa, pienen ihmisen asialla.

Käyttäjän olavilaitala kuva
Olavi Laitala

Vasemmisto kuin vasemmisto, sama se missä.

Internatsionaalinen aate, ideat leviavät nopeasti.

:D

Mauri Hyhkö

Hyvä Anu Palosaari, eivät nuo kummankaan laidan fanaatikot ole sen arvoisia, että kannattaisi mennä kuuntelemaan heidän propagandaansa ja pahoittamaan mieltään. Onneksemme valtaosa meistä suomalaisista on kykeneviä rakentavaan keskusteluun ja väittelyyn eri puoluekannasta huolimatta.

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen

"Ajattelinkin mennä Dan Koivulaakson ja Li Anderssonin seurueineen saapuessa Tampereelle seuraavan kerran äärioikeisto-teemalla esiintymään paikan päälle testaamaan, josko pääsen sisään tapahtumaan vai en" Mene ilman luotiliiviä, hitsauslaseja, keppejä, kassillista tyhjiä pulloja ja puukkoa niin oletettavasti pääset sisään. Ainiin, tule myös ajoissa paikalle, ei kesken tilaisuuden ja kovaa meteliä pitäen. Muu vähintäänkin häiritsee kanssaihmisiä.

Andersson, Koivulaakso ja Brunila eivät muuten ole vieläkään äärivasemmistoa. Verrataanpa: äärioikeisto tulee rellestämään puukoin ja rikotuin pulloin. "Äärivasemmisto" kirjottaa jokseenkin tieteellisen teoksen äärioikeistosta Suomessa. Kumpi vaikuttaa enemmän tuomittavalta ja äärimmäiseltä toiminnalta? Kenen sanavapautta on yritetty riistää väkivalloin?

Tulkaa nyt hyvät ihmiset pois sieltä äärestä. Terveisin ei-ääri-vihervasemmistolainen Saara

Eero Tillanen

""Äärivasemmisto" kirjottaa jokseenkin tieteellisen teoksen äärioikeistosta Suomessa."

Tieteellisyyttä siinä on tuskin nimeksikään, kyseessä on poliittinen mustamaalaus.

Käyttäjän SamiKorkiakoski kuva
Sami Korkiakoski

Hmm, kannattaisi mielummin pysyä poissa eikä pahentaa kahden eri ryhmän keskinäisiä ristiriitoja.

Simon Wahlroos

Siis annettaisiin niiden vain propagoida ja tehdä mielivaltaisesti "(ääri)oikeistolaisia" kaikista jotka eivät ajattele yhtä fasistisesti kuin vasemmistomme? Periaatteessa tuo poissa pysyminen olisi varmasti paras ratkaisu, (jos ei sitä lueta sitten "oikeistolaisuudeksi"), mutta tässä tilanteessa kun heidän propagointi on valtion rahoittamaa, niin kyse on puhdasoppisesta fasismin edistämisestä. Tällä kertaa fasimin lisäksi rasismi kohdistuu vain niitä muka"oikeistolais"vähemmistöjä vastaan jotka eivät hyväksy vasemmistofasismia. Itse ainakaan en hyväksy oikeisto- enkä vasemmistofasismia enkä propagandaakaan kummaltakaan suunnalta ja uskon että meitä on paljon enemmän sellaisia joille vapaus ja rauha on tärkeämpi asia kuin jatkuva riidan haastaminen julkisrahoitteisella propagandalla. .

Simon Wahlroos

Vasemmistolaisten kannattaisi katsoa tämä dokumentti ja puida yhteneväisyyksiään fasistiselle ajattelulle, joka syrjii aina jotakuta koska se perustuu vihanpitoon väkivaltaan ja hallitsevan eliitin pakkokonseksukseen. http://areena.yle.fi/tv/1653641

Jos vasemmistolaisilla olisi humanitääristä kunnioitusta ihmisarvolle, niin he eivät syrjisi ketään tai tekisi tutkimuksia, jotka mustamaalaavat toisinajattelevia, joita myös natsi-Saksassa vainottiin.

Toimituksen poiminnat