Anu Palosaari - Tiukka Lady Mansesta

Yksittäistapaus

Suomalainen linnakundi ampui maahanmuuttajataustaisen yrittäjän Oulun Kaukovainiolla viime lauantaina. On käynyt ilmi, että ampujalla on takanaan rankka rikostausta, muun muassa tappo ja pahoinpitelyitä, jo 24-vuotiaana.

Oulussa marssitaan suvaitsevaisuuden ja rauhan puolesta tulevana perjantaina.

"Perjantaina luovutettavassa Pohjois-Suomen islamilaisen yhdyskunnan organisoimassa vetoomuksessa ilmaistaan vakava huoli Oulussa ilmenneistä yksittäisistä väkivaltaisista tapahtumista, joiden kohteena on ollut uskontoryhmän jäseniä ", kerrotaan Ylen sivuilla tänään.

Kyse on siis yksittäistapauksesta. Aivan niin kuin on kyse yksittäistapauksista niissä sadoissa maahanmuuttajien tekemissä raiskauksissa suomalaisnaisia kohtaan. Näinhän meille monikultturiviritelmässä opetetaan  -  kyse on aina yksittäistapauksesta. Korrektisti.

Mutta milloin naisasiajärjestöt järjestävät rauhanmarsseja koskien näitä raiskauksien uhreja, yksittäistapauksia siis?

Haluaisin nähdä edes yhden rauhanmarssin meidän suomalaisten naisten puolesta, joiden kunniaa on loukattu tuhansia kertoja tässä maassa maahanmuuttajamiesten taholta. Olisi korrektia tasa-arvon nimissä marssia kaikkien yksittäistapausten puolesta.

Tai kieltämättä suvaitsevaisuuden puolestahan me marssimme joka päivä vaikenemalla näistä maahanmuuttajataustaisten tekemistä rikoksista, ja raiskauksista etenkin. Me vaikenemme suvaitsevaisuuden puolesta: "Tehkää naisillemme mitä haluatte, me olemme sentään suvaitsevaisia. Uhraamme naisemme monikulttuurin alttarille."  

Mutta minä väitän, että Oulun ampumistapaus ei ole korrekti monikulttuuriuskonnon ohjeistama yksittäistapaus. Olen sentään sanonut maahanmuuttajien tekemien, mediassa huomioimattomien rikosten kohdallakin, että ne eivät ole yksittäistapauksia. Nyt sanon tasa-arvon, ei vaan yhdenvertaisuuden, nimissä, että Oulun tapaus ei ollut mikään yksittäistapaus.

Ei. Oulun tapaus on jatkumoa huonolle kriminaalipolitiikalle Suomessa Tästähän on puhuttu vuosia, mutta päättäjät eivät ole reagoineet mitenkään kovempien rangaistusten tai pakkotoimien puolesta niiden vankien kohdalla, jotka niitä selvästi tarvitsevat.

Huono kriminaalipolitiikka on tietysti osa sitä samaa suvaitsevaisuushöttöä kuin koko nykypolitiikka.

Kovempien rangaistusten sijaan päättäjät tehtailevat vaarallisia kieltoja, kuten aseiden totaalikieltoja. Yksi esimerkki on myös nyt Oulun tapauksen jälkeen koveneva rasismijahti. Kuka sanoi sitä tai tätä  -  media jahtaa tälläkin hetkellä enemmän yhtä perussuomalaista ja tämän sanomisia kuin syytä tälle tragedialle.

Eipä saada mitään tehtyä ennen kuin peruuttamaton tapahtuu. Tämän osoitettiin todeksi taas kerran myös rattijuopumusten kohdalla, kun rattijuoppo ajoi lapsen kuoliaaksi pari kuukautta sitten. Sitä ennen muutamien tahojen vaatimuksille alkolukoista tuomituille rattijuopoille hymisteltiin, ja asiaa pidettiin mahdottomana toteuttaa.

Nyt on ääni muuttunut kellossa. Enpä osaa sanoin kuvailla sitä tunnetta, mikä nousee, kun kuvittelen miltä yliajetun lapsen vanhemmista nyt tuntuu  -  kun oma lapsi uhrattiin hövelille ja suvaitsevaiselle kriminaalipolitiikalle  -  ja kun vasta oman lapsen kuolema havahduttaa päättäjät toimimaan oikean puolesta. Nyt alkolukot halutaan jokaisen rattijuopumuksesta tuomitun autoon.

Kerta kaikkiaan surkeaa taas.

Osanottoni menehtyneen perheelle, omaisille ja ystäville.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Kertakaikkiaan loistava kirjoitus. Täytyy toivoa ns. suvaitsevaistolle hyviä lukuhetkiä. Kiitos!

Seppo Kolm

Väsynyttä, jo pari vuotta sitten parasta ennen -päiväyksen nähnyttä jargonia.

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen

Tällainen asennoituminen minua huolestuttaa ja syvästi. Joseph Goebbels totesi muinoin, että kun valhetta toistaa tarpeeksi pitkään ja hartaasti, se muuttuu todeksi. Meidän aikanamme taas uhkaa käydä siten, että totuus muuttuu valheeksi, jahka kyllin sitä toistaa. Kun rummuttaa tarpeeksi pitkään kansalaisten oikeustajua myötäilevien asioiden puolesta - kuten Palosaari juuri tekee -, eikä mitään asian eteen tunnetusti tapahdu, muuttuu touhu "väsyneeksi", kuten Kolm asian ilmaisi.

Käyttäjän jukkakuhanen kuva
Jukka Kuhanen

Tämä oli selkeää tekstiä! Hieman karkeasti yleistettynä viime vuosina on kukkahattutäti-lakien kautta syntynyt joukko säädösturhakkeita, joiden valvonta on käytännössä lähes tulkoon mahdotonta. Lisäksi osa lainsäädännöstä on sellaista, joka ennemminkin mielestäni kuuluisi yleisen järjen normiston piiriin kuin lailla säädettäväksi - hieman tyyliin turvavyöpakko. Tuomiot, niihin liittyvät helpotukset ja kaiken maailman vankilomat ovat asioita, joita on vaikea ymmärtää.

Kauko Aatos

"Oulussa marssitaan suvaitsevaisuuden ja rauhan puolesta tulevana perjantaina."

Olisin valmis ko. marssille. En suvaitse moninkertaisia kirves-puukko-asemiehiä keskuudessamme. Ja tämä rauhan puolesta. Tällaisilla tyypeillä katkeaa virta päästä ihan sattumanvaraisesti. Tiedän kyllä kun joskus kävin usein viikottain esim M-A. Nummisen suosittelemissa keskarikapakoissa. Onneksi (tai ei nyt sentään) ne kaikki kapakat ovat kuolleet ja etenkin ne kanta-asiakkaat. Nykyisin ongelma enemmänkin on, että kapakoissa ei käy kukaan.

Käyttäjän AnttiMikkola kuva
Antti Mikkola

Ei tuollainen marssi väitä mitään raiskauksista tai yleistä kebab-pizzerian työntekijöiden tappajia. Se on niitä vastaan, jotka haluavat tappajalle kunniamerkkejä.

Käyttäjän kone70 kuva
mika tiihonen

Kuhan marssivat näiden raiskareiden puolesta, heitä pitää ymmärtää. SE on sitä suvaisevaisuutta. Suomalaisista ei ole väliä. "Kaikki" naiset on feministejä ja haluavat alistaa miehiä oman valtansa alle kotona ja kaduilla.

Ihanaa rikastusta, muutetaan Suomi Somaliaksi. bunga binga

Kai Haavisto

Anu erinomainen kirjoitus, jonka allekirjoitan 100% Täysin samaa mieltä kanssasi

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

Kumma kun Päivi Lipponen on malttanut olla hiljaa tästä "rasisti" rikoksesta.

Anu Palosaari

No enpä itsekään enää sivusta huutelisi jos olisin mokannut yhtä rankasti kuin Päivi Tampereen palon jälkeen. :)

Toimituksen poiminnat